Benhena-Bēkena pamet KPV LV un pievienojas “Vienotībai”

Iveta Benhena-Bēkena

Partiju apvienībā “Jaunā vienotība” (JV) ietilpstošās partijas “Vienotība” valde pirmdien uzņēmusi partijas rindās 13. Saeimas deputāti Ivetu Benhenu-Bēkenu, kas līdz šim pārstāvēja politisko spēku “KPV LV”, vēsta Delfi.

Partijas preses paziņojumā citēts JV Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Ainārs Latkovskis, kurš paudis gandarījumu par jaunu komandas biedru.

“Politiskā sadrumstalotība, jo sevišķi Covid-19 pandēmijas izraisītās krīzes laikā, neveicina stabilitāti politikā, tāpēc ir būtiski nodrošināt kopdarbu, lai varētu arvien sekmīgāk strādāt Latvijas sabiedrības labā,” paudis politiķis.

Savukārt Benhena-Bēkena norādījusi, ka pieredzējusi un stabila komanda un spēcīgs kolektīvs politikā ir svarīgs priekšnoteikums, lai pilnā apmērā realizētu savas politiskās iniciatīvas. “Vēlos turpināt atbalstīt pragmatisku un uz attīstību vērstu valsts politiku,” paudusi politiķe.

Kā zināms, nesen “KPV LV” pameta arī tās biedrs, ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs, kurš nolēma pievienoties Nacionālajai apvienībai.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: delfi

Foto: Saeima.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
bekons
bekons

Pēc ķēma izskatās.

Natālija
Natālija

Saeimas deputāti, kas ievēlēti no konkrētās partijas nedrīkst ,,pāriet’’ uz citu partiju, jo tad tie pildīs citas partijas programmu par ko viņu vēlētājs nav balsojis. Aizejot no savas partijas Saeimas deputāta mandāts jānoliek. Pretējā gadījumā vēlēšanas pēc politisko partiju listēm tiek degradētas un ir jāmaina vēlēšanu sistēma. Valsts prezidents vēl atļāvās norādīt, ka pie visām nebūšanām Saeimā ir atbildīgs vēlētājs.

ja niez
ja niez

Tur taču vis smukie puiši … un meitenes arī tā nekas

Juris
Juris

Vienotība ir kā mušpapīrs , pie kā pielīp visas sūdu mušas !

Natālija
Natālija

Šitā kundzīte ir apkrāpusi visus tos cilvēkus, kas balsoja KPV partiju, tās programmu par viņu Ivetu Benhenu-Bēkenu. Ir jānoliek Saeimas deputāta mandāts, ko devis KPV partijas
vēlētājs un jāatmaksā visi izkrāptie naudas līdzekļi no valsts. Viņa vienpuseji ir lauzusi līgumu ar savu darba devēju. Šādiem gadījumiem vajadzētu būt arī kriminālpantam.

par to pašu
par to pašu

visām senākajai profesijām piemīt īpašību kopums, kas tos vieno vienotībā.

deputāts
deputāts

Politiķu izteikumi par partijas maiņu PATIESĪBAS valodā:
Latkovskis: Bla-bla, Vienotībai ietekmes stiprināšanai noderēs vēl 1 paklausīga papildu balss Saeimā.
Bēkena: Bla-bla-bla, gribas palikt pie siles arī nākamajā Saeimā. Ar caurkritušo KPV tur vairs netikšu. Sīkums, ka KPV vēlētājiem solīju cīnīties pret pastāvošo politiku, ko realizēja arī Vienotība. Sile svarīgāka.

Art
Art

Ēē, ko teikt, ēē, nu tapēc aizgāju, jo kā jau gluma meitene māku ēē katra vārda galā teikt

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Latvijas, kā patiesi neatkarīgs un funkcionēt spējīgs veidojumus ir miris. Vienīgi, nav to vel apzinājies.