Artuss Kaimiņš un prezidenta vēlēšanas – kažoka apmešanas paraugstunda

Latvija vēl nav gatava tautas vēlētam Valsts prezidentam, šodien debatēs Saeimā pauda partijas “KPV LV” dibinātājs, parlamenta deputāts Artuss Kaimiņš.

Kaimiņš akcentēja, ka šodien notiek atklātas Valsts prezidenta vēlēšanas un beidzot nebūs tā, ka Ušakovs ierodoties Saeimā, lai “sakārtotu” Valsts prezidenta vēlēšanu rezultātu.

Runas noslēgumā Kaimiņš novēlēja izturību Valsts prezidenta amata kandidātam Eiropas Savienības Tiesas tiesas tiesnesim Egilam Levitam. Politiķis jau iepriekš paudis atbalstu Levita kandidatūrai.

Interesanti, ka tikai pirms pāris gadiem Artuss Kaimiņš, kurš ar savu kameru dokumentēja visu parlamentā notiekošo, pauda pavisam pretēju viedokli:

Savukārt šodien kādreizējais partijas KPV LV līderis lielīgi publicēja ziņu, ka ar savu balsi ievēlējis Latvijas Valsts prezidenta amatā pirms pāris gadiem pelto Egilu Levitu, balsojot pret savas partijas biedru Didzi Šmitu.

Kas (vai kurš) tik ļoti ietekmēja parlamentārieša viedokli?

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,TwitterYoutube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Yess
Yess

Pirms četri gadi bija zem sliktāka kokaīna, uzreiz var redzēt pēc runasveida un savilktā žokļa

Lamata
Lamata

Cik gan stulbas ir “mūsu gudrās galvas ” neiztiekot bez Saskaņas nepārtrauktas lamāšanas, vairojot LKS atbalstu. Nav tāda opozīcijas spēka, kas uzņemtos vadīt RD. Jo paši saprot, ka atņemt esošos labumus ir pašnāvība, bedrīšu lāpīšanai naudas nekad nebūs. Tāpat nekam citam. Nekad netiks pieņemts likums par Rīgu kā Latvijas galvaspilsētu. Jo tas uzliek valstij nepanesamu finansiālu slogu. Atliek turpināt ņaukstēt.

Raimonds Akmens
Raimonds Akmens

Šalom, Latvijā!!

Es jau sen visu esmu pateicis:

https://raystar.capital/egils-levits-prezidenta-kandidats-latvija-riga/

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Latvijas tauta NEKAD nebūs gatava tautas vēlētam prezidentam, nav intelekta, nav resursu. Tautas vēlēts prezidents, tā būtu pāreja no parlamentārās un prezidentālo republikas formu, pilvaru un atbildības pārdalījums.

Juris
Juris

Pareizi gan. Nav jau svarīgi kā novēl, svarīgi, kas veido kandidātu sarakstus un saskaita balsis.