Arī Ēriks Pucens pamet partiju ” KPV LV”

Ēriks Pucens

Saeimas deputāts Ēriks Pucens paziņojis par lēmumu izstāties no partijas Par Cilvēcīgu Latviju (KPV LV) un pamest tās valdes locekļa amatu.

“Esmu pateicīgs partijai par doto iespēju iesaistīties politikā un īstenot sevi tajā. Šobrīd esmu nolēmis turpināt savu politisko darbību ārpus šīs partijas un kopā ar domubiedriem daudz aktīvāk iesaistīties savu prioritāšu aizstāvībai. Tā kā esmu bioloģiskais lauksaimnieks, tad daudz mērķtiecīgāk pievērsīšos tieši mazo un vidējo lauksaimnieku atbalstam un pārstāvībai Saeimā. Vienlaikus turpināšu pārstāvēt reģiona iedzīvotāju intereses, it īpaši sava dzimtā Kuldīgas novada,” ierakstā “Facebook” norāda Ēriks Pucens.

Paldies visiem kolēģiem un vienlaikus biedriem, ar kuriem kopā bijām labos un grūtos mirkļos. Šodien es izstājos no…

Posted by Ēriks Pucens on Pirmdiena, 2021. gada 23. augusts

Ēriks Pucens 13. Saeimas “KPV LV” frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amatā tika apstiprināts pēc tam, kad no šī amata atbrīvoja partijas dibinātāju Artusu Kaimiņu (ŠEIT vairāk).

Jūlijā no koalīcijas izmestās partijas “KPV LV” deputāts Pucens Kuldīgā sarīkoja nelikumīgu “antivakceru” piketu, kuru pats nodēvēja par “izglītotu cilvēku sanāksmi (ŠEIT vairāk), kuras laikā ar tomātiem tika apmētāta Kuldīgas dome brīdī, kad tur noritēja laulību ceremonija. Pucens gan to noliedz (ŠEIT vairāk).

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ursa
ursa

Labs jau kandidāts vēl vienam administratīvam procesam, par huligānismu un neatļautu mītiņošanu, ka vien Kuldīgas dome to būs ar mieru parasīt. Noziedznieku frakcija Saeimā tad papildināsies. Citādi zemieks, kas zemnieks ar savu saprašanu un kāri nopelnīt no zaļā kursa