Āboltiņa zaudē ietekmi un sūdzas par visu un visiem

Pa sētas durvīm parlamentā iekļuvusī Solvita Āboltiņa, neraugoties uz to, ka vada koalīcijas lielāko partiju, tā arī nespēja panākt vienota koalīcijas kandidāta izvirzīšanu Valsts prezidenta amatam.

Vēl vairāk, viņa nespēja panākt pat vienotu atbalstu vienam kandidātam pati savā partijā. Tas viss skaidri liecina tikai par vienu: Solvitas Āboltiņas labākie laiki ir aiz muguras un to ietekmi, kuru viņa baudīja divās iepriekšējās Saeimās, viņa vairs nebauda.

Cilvēki, kuri pašlaik stāv aiz Eiropas Savienības Tiesas tiesneša Egila Levita izvirzīšanas procesa, izmanto ļoti cienījamu cilvēku savās netīrajās spēlēs, intervijā aģentūrai BNS sacīja koalīcijā esošās partijas “Vienotība” vadītāja Solvita Āboltiņa.

Viņa uzskata, ka “Latvijas politikas nelaime” ir principā teikt vienu un pēc tam darīt citu.

“Neformālajās koalīcijas konsultācijās pamata uzstādījums bija viens koalīcijas kandidāts. Tāpat bija zināms, ka Levita kungs vēlas, lai viņu izvirza vairāku partiju pārstāvji, kā arī tas, ka ZZS viņu neatbalstīs. Šī informācija Nacionālajai apvienībai bija pieejama un tā bija zināma arī publiski,” intervijā sacīja Āboltiņa.

Tāpat viņa atkārtoti uzsvēra, ka pēc Levita izvirzīšanas, šobrīd ar koalīcijas balsīm nevar ievēlēt nevienu kandidātu. “Divas no opozīcijas partijām ir izvirzījušas arī savus kandidātus. Tādēļ ļoti ticams ir rezultāts, ka pirmajā vēlēšanu kārtā Valsts prezidents netiek ievēlēts,” teica politiķe.

 

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
.
.

,,Viņa uzskata, ka “Latvijas politikas nelaime” ir principā teikt vienu un pēc tam darīt citu.,, Lūk, arī pareizais secinājums. Sākusi domāt.

Zane
Zane

Bet viņa ir skaista!!!

Reki
Reki

Rižiks dupsī ir. Tas bija gaidāms, diemžēl vajadzēja daudz agrāk.