Par JKP valdes priekšsēdētāju ievēlēta Beitnere-Le Galla

Sestdien Jaunās konservatīvās partijas (JKP) biedru ārkārtas kopsapulcē par valdes priekšsēdētāju ievēlēta bijusī Saeimas deputāte Dagmāra Beitnere-Le Galla, informēja JKP Latgales attīstības centra vadītājs, bijušais valdes loceklis Guntis Rasims.

Kopsapulci sasauca partijas Ētikas komisija, balstoties uz statūtiem, proti, savācot vismaz 10% biedru parakstus. Savākti vairāk nekā 108 paraksti. Valde kopš 2.septembra, kad to pameta vairāki locekļi, nav lemtspējīga, tāpēc bija jāievēlē jauna valde, skaidroja Rasims.

Kopsapulcē bija reģistrējušies 84 biedri.

Par JKP valdes locekļiem ievēlēti Mārtiņš Štāls, Didzis Zīraps, Margarita Kolosova, Rodžers Miķelsons, Marija Balcere un Māris Freimanis.

Kā zināms, vasaras izskaņā līdz ar Rasimu no valdes aizgāja Balcere, Valters Bergs un Kolosova. Savukārt Eiropas Parlamenta vēlēšanu saraksta līderi Tālis Linkaits un Liāna Langa nesen paziņoja par izstāšanās no partijas.

Rasims iepriekš paziņojumā medijiem pauda, ka “JKP aktīvāko biedru daļa, reaģējot uz identificētiem izaicinājumiem līdzšinējā partijas darbībā, izteikusi vēlmi ievēlēt valdi, kas savlaicīgi varētu koncentrēt uzmanību uz nākamā gada vēlēšanām”.

“JKP pamats ir organizācijas biedru nodaļas, kuru atbildība ir arī izvirzīt nākamo valdes locekļu un priekšsēdētāju pretendentus,” bija teikts paziņojumā.

Kā zināms, JKP Eiropas parlamenta vēlēšanās startēja nesekmīgi un ieguva tikai 1,5% vēlētāju atbalstu. Pirms tam partija netika pārvēlēta 14. Saeimā, kam sekoja daļas redzamu biedru izstāšanās. JKP savulaik veidoja jurists Jānis Bordāns, kurš pēc partijai nesekmīgajām pēdējām Saeimas vēlēšanām attālinājās no politiskās darbības.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

6 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
Sviestmaize
Sviestmaize
19 d. atpakaļ

Bezsakarīguma čempioni, vēl nejēdzīgāk tikai būtu apvienoties ar Latvijas krievu savienību. Laiks līdz naudas beigām vēl ir, var paspēt.

Roterdamas Erasms
Roterdamas Erasms
22 d. atpakaļ

Šāds gājiens būtu jāsalīdzina ar tādu darbību, kā iestāšanās komjaunatnē 2024. gadā. Stulbum grandiozum, laikam raksturīgs visai partijai.

mitjka
mitjka
22 d. atpakaļ

vai tiešam uz pašvaldībām vilks laukā jurašu un riekstiņu

AndrisR
AndrisR
22 d. atpakaļ
Reply to  mitjka

Viņi Ukrainā kūrē cigarešu kontrabandu, tā ka priekš pašvaldībām naudu savāks.

Ture
Ture
22 d. atpakaļ

Pārvēršas par Latgales partiju, vai kādu PRO mazāk feminstisku atzaru ar saprāta dzirksti. Bet šuplinskaspostītājas gaišas tēls te jebkurā gadījumā visas šīs partijas kustības padarīs tikai par ēnu. Marionešu ēnu teātris, gana laba izvēle daudzveidības uzturēšanai.

AndrisR
AndrisR
22 d. atpakaļ
Reply to  Ture

Zilzemniekiem Dinevičs noderēja, gan jau šitie arī cerē kādam noderēt.