Kas ir laba komunikācija un kāpēc mūsu politiķiem tādas nav

Pēdējā laikā visdažādākajās neskaidrībās un nebūšanās tiek vainota neveiksmīga komunikācija. Kas īsti ir komunikācija un kādēļ Latvijas politiķiem tā nav laba, stāsta Jurģis Liepnieks.

Avots: LR1 raidījums “Krustpunktā”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

4 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
putrošanās meistars
putrošanās meistars
10 d. atpakaļ

Ir tik ilgi haltūrēts un ar primītīvu “atšaudīšanos” ir bijis gana , lai atkārtoti nokļūtu pie varas. Nolemts, nav ko iespringt!

zveja
zveja
10 d. atpakaļ

Nekompetence un priekšmeta nezināšana un tā aizstāsāna ar tukšmuldēšanu tagad tiek saukta par defektiem komunikācijā. Varbūt skaidrāk pamanīt tukšpaurību un to tā arī saukt , nevis palīdz\et pārvilt maskēšanās tīklu

Jefiņš
Jefiņš
10 d. atpakaļ

Katrs var izdvest tikai tik daudz cik viņš zina vai spēj un tas visu paskaidro. Politiķi ne zina ne spēj un tāpēc dvesiena vietā pirdiens.

Gada glezna
Gada glezna
10 d. atpakaļ

Krāpnieki parasti izceļas ar labu komunikāciju. Tā kā pie siles esošie ir krāpnieki un aferisti, tad viņiem nopietni jākonsultējas ar profesionāliem krāpniekiem. Lielākoties krāpnieki nonāk cietumā. Kopumā ņemot tauta nemaz nav tik stulba, lai nesaskatītu, ka pie siles esošie ir aferisti. Te nekāda komunikācija ilgtermiņā nevar palīdzēt.