Linda Curika ievēlēta “Kustības “Par!”” valdes priekšsēdētājas amatā

Sestdien politiskās partijas “Kustības “Par!”” kongresā par valdes priekšsēdētāju ievēlēta Linda Curika, informēja “Par!” valdes loceklis Miks Celmiņš.

Curika arī līdz šim darbojās partijas valdē.

Aizvadītajā vasarā kandidējot Eiropas Parlamenta vēlēšanās, Curika norādīja, ka ir Latvijas Universitātes lektore, biedrības “Papardes zieds” padomes locekle, biedrības “Sieviešu stendaps” valdes locekle, biedrības sieviešu karjeras izaugsmei “Changemakers Academy” dibinātāja, sabiedriskās politikas centra “Providus” biedre un SIA “Loger” stratēģiskās komunikācijas konsultante un valdes locekle.

Līdz šim “Par” vadīja divas līdzpriekšsēdētājas – Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētēja Laima Geikina un bijusī Saeimas deputāte Inese Voika.

Celmiņš informēja, ka šodien kustības kongresā notika jaunas valdes vēlēšanas, un tajā ievēlēts Curika, viņš un Mārtiņš Šteins. Viņi visi bija arī iepriekšējā valdes sastāvā, taču tad valdē kopumā bija 13 locekļi.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

0 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments