Pieaugušo neizdarības dēļ bērniem var nākties mācīties vasarā – pirmdienas rītā “uzkaras” e-klase

Saistībā ar izsludināto ārkārtējo situāciju no šodienas mācībām Latvijas skolās un augstskolās jānotiek attālinātā formā. Diemžēl e-klase jau pirmdienas rītā saskārusies ar tehniskām problēmām un īsti nestrādā.

Turklāt viedierīču un interneta pieslēguma nav gandrīz pieciem ar pusi tūkstošiem skolēnu. Tomēr Latvijā ir astoņas skolas, kas līdz šim vispār neizmantoja digitālos mācību rīkus un e-klasi, vēstīja LTV raidījums “Panorāma”.

Ja pirmajā attālinātās mācīšanās nedēļā tiks konstatēts, ka pedagogi nevar nodrošināt kontaktu ar skolēnu, valda neziņa un skolēnus pārslogo ar mājasdarbiem, Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) sludinās brīvlaiku un pagarinās mācību gadu, iepriekš norādījusi izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP).

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
kapeika
kapeika

Kāds varbūt parādiet ministrei otro un trešo reizi, kas tad ir tā e-klase. Ja nu pielec? Visi taču zina, ka līdz mēša beigām īpašo tehnoloģiju akad’\emijas zinātnieki un dižpētnieku mēģinās to apgūt un ieviest farmkluba tehnoloģiju akadēmijā Bet jautājums ir ļoti sarežģīts un tās izloksnes ne sevišķi tas kompītis saprot, kur tad vēl dialektus. Runā, ka pati labklājības ministre braukšot uz Rēzekni mācīt augstskolā angļu valodu… lai taču digitizējas tā teikt pa visu rubuli

Diāna
Diāna

Viss strādāja!

Liepāja
Liepāja

Jā redzu kad mācījās, tajā laikā, kad bija vieglāk un savādāk. Tagad ne bērniem, bet robotiem jābūt. Pati papildi to visu. Vel saka, ka bērni svarīgāki. Neizskatās! Un nav brīnums ka daudzi bērni sāk kavēt skolu, pasliktinās atzīmes, stresaini. Jo tālāk, jo trakāk.

sarkanā grāmatiņa
sarkanā grāmatiņa

Ļoti pareizi teikts- tikai: “Spogulīt, spogulīt…..” Vai kāds te var pamanīt vēl bezatbildīgāku personu…. bet, ja pārliecība un partijas revolucionārā politika liek melot un bazunēt…