Dr. Fūrmana pretvēža zupa, kas palīdz arī notievēt

pretvēža zupa

Zupa, kas vienlīdz labi palīdz izvairīties no ļaunas slimības un veicina ķermeņa svara normalizēšanos – vai nav lieliski?

Turklāt visas sastāvdaļas, kuras katlā likt iesaka slavenā bestsellera ‘‘Ēst, lai dzīvotu” autors Džoels Fūrmans, starptautiski atzīts sertificēts ārsts un uzturzinātnieks, kas specializējies slimību ārstēšanā ar dabiskām metodēm, atrodamas ikvienā veikalā vai tirgū.

10 porcijām zupas jums vajadzēs:

1/2 glāzes kaltētu šķelto zirņu;

1/2 glāzes kaltētu pupu (jebkuras šķirnes);

4 glāzes ūdens;

4 vidēja lieluma sīpolus, sakapātus;

6-8 vidēja lieluma kabačus, sagrieztus apm.2,5 cm gabaliņos;

3 rupji sakapātus puravu kātus;

2 galviņas kacenkāpostu, lapu kāpostu vai citu zaļo salātu (lapas atdalīt no cietā stiegrojuma un sakapāt);

sula no 2,3 kg burkānu (5-6 glāzes sulas);

sula no 2 saišķiem seleriju (2 glāzes sulas);

1 glāzes Indijas riekstu;

230 g sakapātu svaigu sēņu (šitake un/vai austersēnes).

 

Lielā katlā uz lēnas uguns uzvāriet ūdeni un tad 30 minūtes tajā vāriet šķeltos zirņus un pupas. Pievienojiet sīpolus, kabačus, puravus un kacenkāpostus. Pievienojiet burkānu sulu, seleriju sulu un garšvielas (kādas vēlaties, taču uzmanīgi – ar tādām garšvielām kā, piemēram, Vegeta, iznīcināsiet zupas unikālo garšu!). Vāriet aptuveni 40 minūtes, līdz sīpoli, kabači un puravi kļūst mīksti.

Nosmeliet 2 glāzes zupas šķidruma, uzmanīgi atstājot katlā pupas un vismaz pusi kacenkāpostu. Sablendējiet zupas šķidrumu un Indijas riekstus. Krēmīgo blendējumu pievienojiet zupai. Pievienojiet sēnes un vāriet vēl 30 minūtes vai līdz pupas ir mīkstas.

Piezīme: Svaigie un sulīgie burkāni un selerija pastiprinās zupas garšu.

Lai labi garšo!

 

Kā izdevās? Pastāstiet par to komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

0 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments