Zīle pārvēlēts EP viceprezidenta amatā

Roberts Zīle

Par vienu no Eiropas Parlamenta (EP) priekšsēdētājas vietniekiem otrajā vēlēšanu kārtā pārvēlēts pašreizējais EP viceprezidents Roberts Zīle (NA), informēja deputāta pārstāvis Kārlis Būmeisters.

Zīle līdz šim ir vienīgais Baltijas valstu deputāts, kurš ievēlēts atbildīgajā amatā.

Zīle uzsver, ka ir gandarīts un pateicīgs par EP deputātu atkārtoti doto uzticību un tādējādi arī vērtējumu par iepriekš paveikto.

“Strādāšana šajā amatā ir ļāvusi izmantot politisko ietekmi Latvijai svarīgākajos jautājumos un tos aizstāvēt efektīvāk, nekā to ļautu viena ierindas deputāta balss. Viceprezidenta amats ļauj iegūt plašāku gan to cilvēku loku, ar kuriem es vēlos sadarboties, gan arī to, kuri vēlas sadarboties ar mani, tādējādi paplašinot politisko vilkmi un ietekmi, kas ir izdevīga Latvijai un Baltijai, kuras intereses vienmēr cenšos aizstāvēt,” norāda Zīle.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Izmaiņas Eiroparlamentā
Izmaiņas Eiroparlamentā

Zīle pēc dažiem gadiem būs 25 gadus jeb ceturtdaļgadsimtu Eiroparlamentā. Man nav zināms neviens panākums ko viņš būtu paveicis. Latvijā medijos ir relatīvs klusums, par to ka Zīle visu laiku ir bijis 3. lielākajā frakcijā Eiroparlamentā, bet nesen pēc Orbāna iniciatīvas tika izveidota jauna frakcija “Patrioti Eiropai”, kuras viens no dibinātājiem ir no Latvijas Krištopāns. Patrioti Eiropai šobrīd ir kļuvusi par 3. lielāko frakciju. Frakcijā kurā ir Zīle vispār nokritusi kaut kur lejā. Tātad ja vēlas strādāt, nevis tikai atsēdēt pusgadsimtu, tad to var izdarīt jebkurš.

Izmaiņas Eiroparlamentā
Izmaiņas Eiroparlamentā

kļūda, nevis pusgadsimtu bet ceturtdaļgadsimtu.

Gada glezna
Gada glezna

Vispār jau Zīle nav izvirzījis nevienu tēzi, kuras aizstāvēšanai ir vajadzīgs mugurkauls. Visā Eiropā izglītība deģenerējas, lai to pateiktu skaļi, vajadzīgs mugurkauls. Zīlem tāda nav, bet toties ir deguns, kur var labi iekārtoties un pūst vinā stabulē.

jampidl jampidl vau vau vau
jampidl jampidl vau vau vau

Zīle ir daudz ko izdarījis, jo viņam nav tikai zināšanas, bet gaiša galva un saprāts daudz ko dabūt krastā bez lieka trokšna. Vai tad gribēji, lai uz visām sētām rakstītu, ka Zīle ir visus novirzījis tās regulas nepieņemšanā un šitās pieņemšanā? Tā var rakstīt tikai tāds kam zāģu skaidas galviņā.

Gada glezna
Gada glezna

Galdā kaut vienu piemēru! Ebrejiem ir teiciens: turu tevi aiz vārda.