Ždanoka ar biedriem plivina sarkanus karogus Lucavsalā

“Ždanokas fosiliju partija bija nolēmusi rīkot sapulci pie impērijas karavīru pieminekļa Lucavsalā, bet Latvijas un Ukrainas karogu klātbūtne lika viņiem pārvākties pastāvēt pļavas vidū,” sociālajā tīklā Facebook vēsta “Tēvijas sargi”, komentāros pievienojot divus video.

Šodien pašķaidījām krievu imperiālistu noskaņojumu Lucavsalā. Ždanokas fosiliju partija bija nolēmusi rīkot sapulci pie…

Posted by Tēvijas Sargi on Svētdiena, 2022. gada 1. maijs

Kā noprotams no ieraksta, Latviju pārstāvošā Eiropas Parlamenta deputāte Tatjana Ždanoka ar saviem domubiedriem – partijas “Latvijas Krievu savienība” pārstāvjiem 1.maijā bija plānojusi pasākumu pie krievu karavīru pieminekļa Lucavsalā. Viņi tur ieradās, cēli plivinot sarkanus karogus.

Policija tuvumā neesot manīta.

Nesen rakstījām par “Latvijas Krievu savienības” izveidoto “Nakts sardzi” pie “svētās vietas – Rīgas atbrīvotāju pieminekļa. Spriežot pēc politiķu neizlēmības, ar kādu tiek lemts par Pārdaugavas parka pieminekļa nojaukšanu, visticamāk, viņiem būs izdevies savu svētumu nosargāt.

“Latvijas Krievu savienības” aktīvists organizē brīvprātīgos “svētās vietas – Rīgas atbrīvotāju pieminekļa” apsargāšanai – Puaro.lv

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
antons
antons

Labāk lai vicina karogus nevis mietus.

Vot tā
Vot tā

Savācies ilggadējās krievu selekcijas rezultāts.

Ždanokas mēnešreize
Ždanokas mēnešreize

Vai tiešām tos krievnacistus Latvijā neviens savaldīt sespēj? ZZZ

Skolnieciņš
Skolnieciņš

𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸
Varbūt pareizticīgo baznīcu vajag aizliegt kā teoristisku organizāciju? Dievturi būs laimīgi tikt pie pareizticīgo baznīcas lielajiem kapitāliem. Dievturiem tā būs kaut vai neliela kompensācija par padomju laikos pārciestajām šausmām.Tas būtu tikai godīgi.
Ar cieņu pret daudzdievību un ticības brīvību, Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
Dievturība mūžam dzīva.
𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸

Skolnieciņš
Skolnieciņš

𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸ Mūsu vietējie jūdi nekad nerunās par kara noziedznieka ebreja un cionista Simeona Šustina biogrāfiju (Simeons jeb Sīmanis ir ļoti Bībelisks vārds.). Un arī par Vjatlaga nāves nometni Simeona Šustina tautieši klusēs, it ne vārda neizdvesīs sakarā ar šiem traģiskajiem notikumiem. Ebreji, protams, ir cietuši Otrajā pasaules karā gan no komunistu, gan no nacistu režīmiem. Tomēr der zināt, ka čekas (toreiz NKVD) represīvās mašinērijas augšdaļā strādāja ebreju tautības biedri. Un viņu pēcnācēji – bērni un mazbērni – tagad apmeklē sinagogas un ik uz stūra kladzina par seno ebreju kultūru. Vēsture ir pretrunīga. Piemēram, čigāni jeb romu tauta… lasīt vēl »

Monument
Monument

Pag…tad taa Teevijas Sardze apsargaa vecus pieminekljus ( atklaats 1891.g.) vai vienkaarshi meklee kashkji? Pie kam tas piemineklis nav veltiits kaut kaadai uzvarai… Tajaa kaujaa 1701. gadaa krievi KOPAA ar vaacieshiem (varbuut algotnjiem, nezinu) zaudeeja zviedru karaspeekam. Principaa vinji ir tur arii apbediiti, bet preciiza vieta nav zinaama. Krita ap 400 cilveeku… Labi, aizpljaapaajos… BET LIECIET MIERAA tak tos pieminekljus, luudzu… ;-)

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Latviešiem okupācijas stabs Pārdaugavā nav vajadzīgs!
Ar paaudžu gudrību, Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
P.S. и закадычные друзья

Vot tā
Vot tā

Savācies selekcijas rezultāts.

Ukraiņu žurnālists
Ukraiņu žurnālists

Krieviem ir spēcīga ģenētiska kļūme, kas ir ilggadējas negatīvas selekcijas rezultāts.

Latvietis
Latvietis

Saprotu viņus-nostaļģija pēc sarkanā, padomiskā, krieviskā. Bija šķira, kam nekā netrūka-specializēti veikali ar aizklātiem logiem un partijnieku biļetes.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Ak, Dievi! Man padomju lozungi ir jau apriebušies. Ir 21. gadsimts.
Ar cieņu, Skolnieciņš