Vitenbergs paziņo, ka joprojām tiek strādāts pie vadlīnijām uzņēmumu darbības atsākšanai

Vitenbergs
Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs (JV)

Joprojām tiek strādāts pie vadlīnijām uzņēmumiem darba atsākšanai, pirmdien intervijā LTV raidījumam “Rīta Panorāma” sacīja ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs (KPV LV).

Viņš norādīja, ka uzņēmējus uztrauc ne tikai darbība Covid-19 ārkārtējās situācijas laikā, bet arī pēc tam, jo, piemēram, lielie ražojošie uzņēmumi riskē, ka, saslimstot vienam darbiniekam, var nākties pilnībā apturēt ražošanu.

“Tāpēc esam radījuši vadlīnijas dažādām nozarēm, taču darbs pie vadlīnijām vēl turpinās kopā ar Veselības ministriju un Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC), lai mēs būtu sagatavojuši šīs vadlīnijas pilnīgi visām nozarēm,” sacīja Vitenbergs.

Ekonomikas ministrs piebilda, ka šobrīd vadlīnijas ir saskaņotas pamatprofesijām. “Pamatprofesijas ir saskaņotas, bet vēl skatāmies, kur nepieciešams pielikt roku, lai būtu pilnīga skaidrība,” teica Vitenbergs.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar