“Viss tikai tāpēc, ka runāju taisnību!” Gobzems lielos sodus maksāt pat nedomā

Aldis Gobzems

«Šeit, Spānijā, protams, dzīvoju pieticīgāk nekā Latvijā. Toties esmu vidē, kāda mani apmierina,» atzīst skandalozais eksdeputāts Aldis Gobzems, kurš ar dzīvesbiedri Kristu un diviem bērniem pārcēlies uz siltajām zemēm, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Žurnālam Aldis Gobzems pastāstījis, ka Spānija noteikti nav labākā vieta ne darbam, ne biznesam. «Te ir vienas no zemākajām algām Eiropā, bet klimats, kaut arī pēdējās dienās bieži līst, ir jauks. Ir mitrs, un  plus 15–20 grādi.»

Gobzems atzīst, ka uz Latviju tomēr kaut kad būs jāaizbrauc. «Cilvēki domā, ka pārcēlos aiz laba prāta. Tā gluži nav. Es priecājos, ka teju caur adatas aci no Latvijas izspruku. Vēl mēnesis, pusotra, un vara man visu atņemtu – māju, auto – visu! Bet es pasteidzos, un viņiem neizdevās. Man, protams, vēl būs darīšana ar Latviju, jo sodi par kovidlaiku, kas mērāmi desmitos un pat simtos tūkstošu, visu laiku uzpeld. Ik pa laikam tiesās kaut ko skata un tik rēķina procentus, piespriež jaunus sodus.

Es sodus nemaksāju, un arī netaisos maksāt.

Kad procesi būs beigušies, atbraukšu un taisīšu Latvijā maksātnespēju. Nevienu centu šai varai nemaksāšu – lai ņem no tā mana Latvijas bankas konta, kurā ir mīnusi. Lai iet ieskrieties!» pikts ir Gobzems.

Gobzems saka – pēc aizbraukšanas viņā «kaut kas emocionāli tika pārlauzts». «Es īsti neiespringstu, vai mani bērni un mazbērni nākotnē mācēs latviešu valodu. Tas mani vairs neuztrauc. Daudz vairāk uztrauc, lai viņiem būtu konkurētspējīga dzīve. Tā jau saka – nav tādas vienas sapņu zemes. Tomēr šeit vismaz neizjūtu to skaudību un ļaunumu, izņirgšanu, emocionālo mobingu, kas pret mani tika vērsts. Un viss tikai tāpēc, ka runāju taisnību,» uzskata Gobzems.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: santa.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ruksis
ruksis

Ielikt šo kuili karcerī kopā ar Gloriju. :)

Kapiķis
Kapiķis

Gobzema parādus vajag pārdot starptautiskai piedziņas kompānijai. Gan jau atradīs, kur šim nauda, manta, īpašumi. Neba nu šamējs no svaiga gaisa pārtiek.

Rimka
Rimka

Mums draudzīgā valsts Baltkrievija varas opozīciju sēdina cietumā, bet mūsējie LV opozīciju nopako ar brangiem un iznīcinošiem naudas sodiem. Interesanti, kuri rīkojas humānāk, iesēdinot vienu cilvēku vai iznīcinot visu ģimeni???