VIDEO: Veiklās rokas Krievijas prezidenta vēlēšanās

Par Krievijas prezidentu svētdien, 18. martā, pārvēlēts līdzšinējais valsts līderis Vladimirs Putins.  Būtiski, ka vēlēšanu novērotāji ziņoja par daudziem pārkāpumiem.

Plašsaziņas līdzekļi pirmdienas rītā vēsta, ka Putins no saskaitītajiem 99% balsu saņēmis vēsturiski lielāko – 76,6% –  vēlētāju atbalstu. Putinam šis būs ceturtais prezidenta pilnvaru termiņš.

Piedāvājam video, kurā apkopoti videokameru ieraksti dažādos Krievijas vēlēšanu apgabalos. Kā mēdz teikt, nekādas maģijas, tikai roku veiklība.

Avots: BBC Russian

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Juliāns Miernesis
Juliāns Miernesis

nažuki trakoti trako,tādi pārgriezti feisi,skaļi lozungi un āriešu matu griezums.Kas nu būs brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!?

Dairis
Dairis

Nez kas būtu ja mūsu iecirkņos būtu kameras? Vai DP tika gala ar ntajiem gadijumiem pēdējās vēlēšanās, kad cilvēki aizgāja vēlēt un izrādijās, ka kāds viņu vietā jau novēlējis

Kārlis
Kārlis

Poh, kuram vairs tas interesē, jau sen bija skaidrs ka vajadzīgie % un putlera uzvara ir sazīmēti iepriekš. Tāpat kā medālīši par Krimas atgriešanu tikai saštancēti jau pāris gadus pirms iebrukuma.