VIDEO: Mitrofanovs trako Rīgas domē, Rosļikovs draud atriebties, bokseris Briedis sašutis par “okupekļa” gāšanu, Gobzems iedomājies sevi “Jēzu esam”

Aldis Gobzems
Aldis Gobzems

Satraukumiem pilna šī karstā nedēļa izvērtusies vairākiem uz 14.Saeimu kandidējošiem politiķiem.

“Pats tu esi vatņiks!” – Mitrofanova mērs ir pilns

Trešdienas vakarā Rīgas domē deputāti lēma par Rumbulā esošā pieminekļa Sarkanās armijas karavīriem demontāžu. Diskusiju laikā emocijas RD sēžu zālē sakāpināja nesen domē darbu uzsākušais deputāts Edmunds Jurēvics (JV), kurš vērsās pie “Latvijas vatņiku savienības pārstāvjiem”.

“Es vēlētos vērsties pie Latvijas vatņiku savienības pārstāvjiem, kas šeit, šajā tribīnē, draudēja un aicināja uz etniskām nekārtībām,” sacīja Jurēvics. Tomēr tūlīt pēc šī teikuma uz viņa sacīto ļoti emocionāli reaģēja Latvijas Krievu savienības valdes līdzpriekšsēdētājs Miroslavs Mitrofanovs.

“Aizveries! Aizveries!” bez apstājas kliedza Mitrofanovs. “Es pieprasu tev aizvērties!” Pielēcis kājās, deputāts bakstīja ar pirkstu gaisā Jurēvica virzienā, saucot “pats tu esi vatņiks!”, liekot kolēģim “aizvērt muti”.

Rosļikovs sola nākot pie varas atriebties

Nervoza nedēļa izvērtusies arī partijas “Stabilitātei!” līderim Aleksejam Rosļikovam. Vispirms viņš publicēja video, kurā apsūdz pārējās divas
14.Saeimas vēlēšanās startējošās līdzšinējās “domubiedru” partijas – “LKS” un “Saskaņa” negodīgā konkurencē, sūtot draudu vēstules viņam un viņa ģimenei, vēlāk klajā nāca “Stabilitātei!” līdera uzruna ar aicinājumu savai auditorijai saglabāt mieru un nedoties protestēt pie demontējamā pieminekļa Pārdaugavā, jo tiekot pie varas “mēs atriebsimies”.

Gobzems iztēlojas sevi Jēzu esam?

Ar 13.Saeimas deputāta, partijas “Katram un Katrai” radītāja un tautu uz laimīgo zemi vedēja Alda Gobzema pēdējā laika saprātam grūti apstrādājamajām pirmsvēlēšanu aktivitātēm jau esam nedaudz apraduši, taču portāla “Delfi” raidījumā “KuK” līderis sasniedza jaunu līmeni – Gobzems pilnā nopietnībā sacīja, ka viss, kam viņš pieskaras, pārvēršas labajā: alkoholiķis atmet, vai vismaz mēģina atmest, dzeršanu un bērni kļūst laimīgi. Vienvārdsakot – viņam viss izdodas. Uz raidījuma vadītājas jautājumu, kāpēc tad tādā gadījumā viņam savulaik neizdevās izveidot valdību, deputāts gan neatbildēja. Tāpat arī Gobzems izšļūca no atbildēšanas uz jautājumu, vai Latvijai ir jāsadarbojas ar Krieviju.

Mairis Briedis (Saskaņa) sašutis par “okupekļa” demontāžu

Pārdzīvojumi šonedēļ panākuši arī bokseri Mairi Briedi, kurš jau iepriekš vairākkārt paudis viedokli, ka runājot par Ukrainas karu “nenostāsies nevienā pusē”. Boksera sašutumu izraisījusi viņa savulaik dedzīgi aizstāvētā pieminekļa Pārdaugavā nojaukšana. Briedis par to raksta savās soctīklu lapās.

“Lomaķ ņe strojiķ! (nojaukt nav uzbūvēt – red.). Mēs dzīvojam laikā, kad valsts nav spējīga atjaunot un savest kārtībā elementāras un ikdienas lietošanai nepieciešamas tehniskās ēkas, bet tiek nojaukti pieminekļi, kuros arhitekti ir ieguldījuši savu dvēseli, sirdi un talantu. Cik acīmredzama ir degradācija cilvēku apziņā, būtu labāk sākumā pamēģinājuši uzcelt kaut ko patiesi skaistu un vērtīgu… Bet tomēr, graujot pieminekli, jūs nesalauzīsiet cilvēkus, mums vienkārši kļūs skaidrāks, kas jūs esiet patiesībā,” – socvietnēs gan latviešu, gan krievu valodā uzrakstījis Briedis, kurš 14.Saeimas vēlēšanās kandidē partijas “Saskaņa” sarakstā.

Lomaķ ņe strojiķ! Mēs dzīvojam laikā, kad valsts nav spējīga atjaunot un savest kārtībā elementāras un ikdienas…

Posted by Mairis Briedis on Trešdiena, 2022. gada 24. augusts

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Kaža
Kaža

Kungiem joprojam ir tieksme nežēlīgo un amoralo okupācijas režimu mīļi saukt par padomju laikiem,jo ir patīkamāk būt par padomju ieredni un fanu nekā par okupantu zābaklaižu.Briedis sava sporta īpatnību dēļ arī ir okupantus,fašistus,atbrīvotājus sajaucis vienā putrā un ,acimredzot,no visas sirds uzskata,ka okupanti var pārtapt atbrivotājos ar tiesībam uz okupēto tautu un valstu mūžīgu atzinību,cieņu pat pēc brīvibas atgūšanas.

politāksti
politāksti

Cirks it kā aizbraucis, bet tie klauni palikuši… un nav jau ko izvēlēties šajos kumēdiņos Katrs te izpaužas savā ampluā. Ir pat skatītājiun līdzjūtēji. Pavisam šķērni

Domātājs
Domātājs

Vispār jau Briedis ļoti pareizi raksta. Maz ka nekā prātīga nav uzcēluši 32. gadu laikā, vēl jauc padomijas pieminekļus, kas “ēst” neprasa. Sabiedriskās ēkas— puse dzīvojamo ēku noplukušas, kur vēl Hruščovkas, kuru dzīvokļus piespieda privatizēt!

Aristotelis
Aristotelis

Domātājs mucā dzīvo un tukši smako un melo publiskajā vidē.

rollo
rollo

Mēs tagad redzam, kas ir Mairis.
Vatņiks.

Mitraisfanijs
Mitraisfanijs

Mēs krievi ar “atriebšanos” vien nodarbojamies. Impērija pampst, bet citi ir mums tie pāri nodarītāji.

Nopietni
Nopietni

kurš tādus ievēl…

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Gaidu kad šodien nojauks šo okupantu pielūdzēju okupekļa nojaukšanu. Daudzi okupantu dzemdētie samazgas, kas smird kā mēsli aizstāvot šo falu. To falu vajadzēja nojaukt tad, kad nojauca leņinekli.

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Ha ha ha labais. Tautai vaig teātri un klaunus, lai uz viņu fona delavēras krišjānis benders izskatās solīds un nopietns