Valdības sanāksmju vajadzībām par 42 000 eiro pirks galdus

Ministru kabinets

Valsts kanceleja izsludinājusi iepirkumu, kura ietvaros plānots pasūtīt deviņus galdus, oratora pulti un galasienas apdares paneļu komplektu valdības mājas sanāksmju telpai, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja vietnē publicētais sludinājums.

Kopējā iepirkuma summa 41 999 eiro, kas nozīmē, ka tas kvalificējas kā mazais iepirkums.

Iepirkumā plānots iegādāties centrālo galdu ar aprīkojumu, astoņus perimetra galdus, oratora pulti un galasienas apdares paneļu komplektu.

Pretendenti savus piedāvājumus var iesniegt līdz 2. decembrim.

Ministru kabineta preses sekretārs Reinis Grāvītis skaidro, ka iepirkums izsludināts, lai nodrošinātu Ministru kabineta Zaļās zāles modernizācijai nepieciešamo aprīkojumu. Galda materiāls (skaidu plate) ir sācis mehāniski bojāties, turklāt tehnoloģiju maiņu rezultātā konstrukcijas materiāli ar dažādiem tehnoloģiskajiem izgriezumiem ir zaudējuši sākotnējo stiprību. Tā rezultātā galda nesošās konstrukcijas un virsma ir sākuši deformēties.

Ēka Brīvības bulvārī 36, kurā kopš 1990. gada maija darbojas Ministru kabinets, pabeigta 1938. gada nogalē. Tā tika celta tiesu resora vajadzībām un telpa, kurā norit Ministru kabineta, sēdes sākotnēji bija tiesas sēžu zāle.

Portāla Puaro.lv ir sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: nra.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Ķisens
Ķisens

kušetītes būs nākamajā lotē

taupa
taupa

šai valdībai jau vajadzētu vairāk sili nevis galdu. protams, petravičai vajadzētu lielo spoguli, vislabāk atsevišķu spoguļu istabu. Bet laiki tādi, jābūt taupīgiem

Skolnieciņš no svētakmeņa
Skolnieciņš no svētakmeņa

Kovid-19 (covid-19) joprojām apdraud mūsu drošību un dzīvības. Rūpīgi ievērosim visus epidemioloģiskās drošības pasākumus. Ieturēsim 2m distanci viens no otra. Mazgāsim rokas ar ziepēm, neaizmirsīsim izmantot dezinfekcijas līdzekļus. Lietosim sejas un deguna aizsegus sabiedriskajās vietās. Būsim apzinīgi. Cienīsim viens otru! Nepadosimies bailēm un panikai, saglabāsim mieru un cerību savā sirdī. Lūgsim Veļu Māti – Aizkapa Valdnieci! Lūgsim Veļu Māti, lai Veļu Māte iznīdē kovid-19 sērgu! Lūgsim Veļu Māti, lai Veļu Māte pasaudzē kovid-19 sirgstošos un dod mums visiem ilgu mūžu! Aizlūgsim Veļu Māti par kovid-19 sērgā mirušo dvēselītēm, lai Veļu Māte aizsargā šīs dvēselītes līdz nākamajai pārdzimšanai! Lai Veļu Māte… lasīt vēl »

Skolnieciņš no svētavota
Skolnieciņš no svētavota

Diemžēl kovid-19 (covid-19) sērga ir paralizējusi mūsu valsts ekonomiku. Kovid-19 sērga ir iedragājusi daudzu manu tautiešu labklājību. Daudzas ģimenes kovid-19 sērgas dēļ knapi savelk galus. Daudzi no mums ir zaudējuši darbu un iztikas līdzekļus. Daudzām ģimenēm ir pienākuši skaudri laiki. Kovid-19 ekonomiskā krīze rit pilnā sparā, taču mēs nezaudēsim gribasspēku, nepadosimies, bet saglabāsim savā sirdī cerību. Lūgsim visvareno Laimu – Likteņa Dievieti! Iedegsim uz palodzes dzeltenu sveci par godu Laimai! Lūgsim Laimu, lai Laima atvaira visas mūsu nelaimes un ķibeles! Lūgsim Laimu, lai Laima dāvā mums veiksmi, iespējas un finansiālu labklājību! Ticēsim Laimai, lai ticība Laimai kalpo mums par labu… lasīt vēl »