Valdība pēc ražīga darba bauda vasaru – nenotiek ne sēdes, ne partiju sarunas

Partiju sarunas par turpmāko sadarbību šonedēļ nav ieplānotas, informē “Jaunās vienotības” (JV) birojā.

Tāpat arī turpmāko trīs nedēļu laikā nenotiks valdības sēdes – ja nepieciešams, rīkos ārkārtas sēdes vai sēdes rakstveida procesā.

Kārtējā valdības sēde plānota vien 8.augustā. Tuvākajās trīs nedēļās nenotiks arī kārtējās sadarbības sanāksmes.

Kā zināms, pēc premjera Krišjāņa Kariņa (JV) iniciatīvas tūlīt pēc Valsts prezidenta vēlēšanām sākās partiju sarunas par koalīcijas paplašināšanu. Sarunās piedalās JV, Zaļo un zemnieku savienība un “Progresīvie”. Turpretī “Apvienotais saraksts” (AS) un Nacionālā apvienība (NA) šīs tikšanās boikotē, jo neatbalsta pašreizējās koalīcijas – JV, AS un NA – paplašināšanu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Attēlā
Attēlā

Kungs ar savu nobaroto dzimtcilvēku.

Liste
Liste

Kā jau poe padomju varas- tas pats jau aģentūrās, kapitāl sabiedrībās….par tauku plūsma uz karti ik mēnesi tikai palielinās padomju un valžu čļeniem … Galvenais jau nepārstrādātāties

dzīve jābauda
dzīve jābauda

Kaut kur tā brangi iegrābtā nauda tak jānotriec!

Makaka
Makaka

JV izdarīja visu, lai nekas nenotiktu, varētu vainot partnerus un mēģinātu ar šādiem argumentiem tikt vaļā no apvienotā saraksta. JV nekad un neko pati to visu CITI UN TIKAI CITI.

klimata ministrs čudjiks
klimata ministrs čudjiks

Nu nau jau tā ka nekas nenotiek. Lielo valsts uzņēmumu privatizācija tiek bīdīta. Jānogaida tik moments, kad tauta iemigusi. Tad pa kluso kaut kā…

levitkucins
levitkucins

Ko tur sadarboties ar tādiem, kas negrib Latkrievijas un Baltkrievijas apvienošanu.