Vai jūs nevarat ēst un domāt vienlaikus? Rīgas domniece Zane Pūpola izbrīnīta par aizrādījumu sēdes laikā neēst ķiršus

Rīgas domes deputāte Zane Pūpola

Rīgas domes deputāte Zane Pupola (“Progresīvie”) “tviterī “X” pauda izbrīnu par kolēģa deputāta Mihaila Kameņecka (Saskaņa) piezīmi.

“Šodien Kameņecka kungs pieklājīgi lūdza paziņot par pārtraukumu sēdē, lai mēs (Progresīvie) varētu pabeigt (ķirši) un pieņemt lēmumu. Es biju ārkārtīgi pārsteigta, uzzinot, ka daži cilvēki nevar vienlaikus ēst un domāt,” raksta Pūpola.

Deputāte no “Progresīvajiem” nemaz nav samulsusi par to, ka viņa, acīmredzot, sajauca Rīgas domes sēžu zāli ar ēdnīcu. Un viņas publikācijas komentāros viņai tika atgādināts, kas ir pienācīga uzvedība un elementāra pieklājība:

“Kad mācījos, skolā arī bija aizliegts ēst klasē. Elementāra pieklājība, ko ne visi saprot. Nākamreiz apcep vēl dažas desas,” komentāros raksta Jānis.

Pūpola uzreiz atcirta: “Ir skumji, ka skolā bez iemesla bija tik stingri noteikumi. Iespējams, viņi viņu ielika stūrī. Mums atļāva, jo skolotāji zināja, ka našķojoties, ja cilvēks ir izsalcis, smadzenes neizslēdzas. Varbūt kādreiz vajadzētu pamēģināt otro metodi.”

“Nopietni? Vai domes sēdes laikā? Vai pēdējās pieklājības paliekas ir pilnībā izšķīdušas? Un kas notiks tālāk? Visādas fizioloģiskas skaņas? Tā kā tas “netraucē domāt”, sašutusi bija vēl viena Pūpolas oponente Amanda.

Citi piekrita viņas viedoklim, norādot, ka viņus šokē ne tikai tas, ka Rīgas domes deputāti sēdes laikā atļaujas ēst, bet arī tas, ka Pūpola par to dalās sociālajos tīklos.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

0 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments