Ušakovs pieļauj, ka varētu kandidēt nākamajās pašvaldību vēlēšanās

Ušakovs EP

Eiropas Parlamenta (EP) deputāts, bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) neizslēdz, ka varētu kandidēt nākamajās pašvaldību vēlēšanās.

Ceturtdien “Latvijas Radio 4” Ušakovs norādīja, ka tas, vai viņš tiešām kandidēs pašvaldību vēlēšanās, kas notiks 2025. gadā gan atkarīgs no situācijas partijā.

Vienlaikus Ušakovs sacīja, ka nākotnē neplāno “aiziet no iekšējiem politiskajiem procesiem”.

Ušakovs Eiropas Parlamentā tika ievēlēts 2019. gadā un kandidēja no partijas “Saskaņa”. Ušakovs par Rīgas mēru kļuva 2009. gadā, bet no mēra amata atkāpās 2019. gadā.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce  (“Attīstībai/Par!”) pirms Ušakova atkāpšanās izdeva rīkojumu par Ušakova atstādināšanu no Rīgas domes priekšsēdētāja amata pienākumu pildīšanas. Rīkojumā bija uzskaitīti vairāki Ušakova kā Rīgas mēra un kā pašvaldības SIA “Rīgas satiksme” kapitāla daļu turētāja pārstāvja izdarīti pārkāpumi.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: delfi.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Nu tas ir pissec....
Nu tas ir pissec....

Es pieļauju ka viņš drīkst pisties dirst, uz neatgriešanos.

skola
skola

Noskatījās no Lembes, ka no cietuma var itin labi vadīt pašvaldību.

Feģa
Feģa

Tas ir cilvēks kas alkst ievērības. Naudu jau sarausis.

Reāli
Reāli

Noteikti ka vinnētu un atgrieztu stabiņu sačakarētās ielas atkal katrā virzienā pa divām joslām un atbrīvotu ielas no sastrēgumiem un atgrieztu agrākajā stāvoklī.

Pilde
Pilde

Noteikti arī savāktu vairākuma balsis – šie staķistu āksti tā nolaiduši pilsētu, ka tagad jau trešdaļa pie pirmās iespējas to pametīs. Pilnīga bezcerība ar tādu pašvaldību- līdz demitgades beigām būs mazāka par Daugavpili. Nožēlojami jau tie marģināļi ar savām apmātībām un falšajiem lozungiem katastrofālā izpildē

Latvijas Ģīboņu televīzija
Latvijas Ģīboņu televīzija

Mēs tagad rādīsim viltus aptaujas par to, ka tauta vēlas progresīvos valdībā. Saskaņas centrs mums tag nav aktuāls

linda abu meri
linda abu meri

Aizver pāksti

iļuša kozins
iļuša kozins

Kad domurs līdīs ārā no skapa?