Ušakovs gatavs kandidēt Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās

Valsts valodas centrs Ušakovs

Eiropas Parlamenta deputāts un bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs  (“Saskaņa”) apstiprinājis, ka ir gatavs kandidēt Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās, “TV3 Ziņām” paudis “Saskaņas” priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs.

Urbanovičs pastāstīja, ka partija ar domu par iespējamām ārkārtas vēlēšanām jau sākusi “savu spēku inventarizāciju”. “Saskaņa” uz notiekošo raugoties pozitīvi, jo tai esot lojāls vēlētājs.

Kā zināms, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija šobrīd apsver, vai Rīgas domes atlaišanai ir juridisks pamats. 

Par to būtu jālemj Saeimai, bet politiķi jau sākuši gatavoties šim scenārijam, piedāvājot likuma grozījumus, lai nākamais domes deputātu sasaukums varētu strādāt aptuveni piecus ar pusi gadus nevis kā to likums paredz šobrīd – līdz 2021. gadā pašvaldību kārtējām vēlēšanām.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā minēto tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: skaties.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Ļera
Ļera

Vai šitas krievnacists vairs nav gatavs darīt to darbu Briselē, kuru viņš nupat ir uzņēmies?

gotovs
gotovs

Vienmēr gatavs! Bet gatava jau arī broka…, pūcēnu, JKP bordānistu un visu citu švandraku ordas

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Ušakova banda grib turpināt izzagt Rīgas budžetu. To zagšanu atbalstīs Rīgā palikušie , neaizbraukušie, okupanti, kas te Rīgā pilns kā sunim blusas.

Dainis
Dainis

Vismaz būs par ko balsot ,nevis valdošo kliķi !

Game
Game

Balsot jau varēsit – te demokrātija un Eiropa. Bet kā klasiķis teica – caurumu no barankas dabūsit nevis Rīgas Satiksmes un kaķu varoņus Domes vadībā. Game over.