Topošajai Rīgas domes koalīcijai gatava pievienoties arī «Gods kalpot Rīgai» frakcija

Pēc līdzšinējas Rīgas domes koalīcijas iziršanas strīdu un mēra Mārtiņa Staķa (“Par!/Progresīvo” virzīts) demisijas dēļ trīs līdzšinējie koalīcijas partneri – “Jaunā Vienotība”, Nacionālā apvienība/Latvijas Reģionu apvienība un  bloks “Kods Rīgai” – konceptuāli vienojās par sadarbību arī ar pašreizējo opozīcijas frakciju “Gods kalpot Rīgai”, vēsta lsm.lv.

Iepriekš konceptuālā vienošanās panākta arī ar opozīcijā esošo partijas “Latvijas attīstībai” frakciju, un gatavību atbalstīt koalīciju pauda divi  neatkarīgie deputāti.

Mēra pienākumu izpildītājs Vilnis Ķirsis (“Jaunā Vienotība”) informēja, ka nākamnedēļ frakcijas apspriedīs sadarbības memorandu un gaidāma aktīvāka sarunu sesija, apspriežot mājokļu jautājumus, satiksmes jomas un citus pašvaldībai aktuālos darbus.

“Sarunās ir jūtams konstruktīvisms un vēlme strādāt rīdzinieku labā. Tādēļ konceptuāla virzība ir iezīmējusies šajās sarunās,” sacīja Ķirsis.

Ķirsis atzina, ka ir cerības dažu nedēļu laikā izveidot jaunu koalīciju. Viņš gan neminēja, kurš varētu būt nākamais Rīgas mērs.  

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Amēriks
Amēriks

Alelūja !

Debīlība
Debīlība

JV būs jāsauc par Debīlību, jo Ķirsis ar savu CV un tāda pat Lindiņa ar savu pamācošo vakara pasaciņu ir vislabākais tandēms Rīgas totālai nogremdēšanai ielu bedrēs.