Timrots: Šis laiks parāda mietiņu afēras totālu neinženierību, tie ir uzstādīti politisku iemeslu dēļ!

Pauls Timrots

Lielais sniega daudzums teju visā Latvijā sniega tīrītājus pārsteidzis nesagatavotus, bet tieši Rīgā, kur uz ielām ir daudz stabiņu, atbrīvot ielas no sniega kupenām ir krietni grūtāk.

Ekrānuzņēmums no Twitter

Sociālajos tīklos publicētas bildes, ko cilvēki atsūtījuši par to, kā ir nogreiderēti mietiņi kopā ar parking barjerām, sastumti čupā ar sniegu, jo traktoristam nav bijis laika skatīties, kas tur apakšā, vai vienkārši nav spējis citādāk notīrīt ielu.

“Šis ir mirklis, kad mēs varam ieraudzīt, ka šī stabiņu likšana Rīgā bija politisks, nevis satiksmes drošības gājiens!” situāciju TV24 raidījumā “Uz līnijas” komentē režisors, producents, satiksmes eksperts Pauls Timrots.

“Kādam taču bija jāpadomā, cik plats ir traktoriņš, kas stumj sniegu, cik platu joslu drīkst taisīt, kā to ziemā tīrīt. Dome tagad nonākusi šizofrēniskā pretrunā, jo mietiņi it kā lokās un NMPD varēšot pabraukt garām – kas, tagad ziemā ātrajiem jābrauc tajā kupenā?

Šis parāda mietiņu afēras totālu neinženierību, tie ir uzstādīti politisku iemeslu dēļ, lai parādītu, ka ir jauna vara pilsētā!” tā Timrots.

Tas kas ir izdarīts ar Rīgas ielām ir noziegums! Ne jau ceļu uzturētāju izpildījumā, bet stabiņu licēju izpildījumā,…

Posted by Anrijs Matiss on Pirmdiena, 2021. gada 6. decembris

Arī bijušais Latvijas satiksmes ministrs, politiķis un ierēdnis Anrijs Matīss tīklā “Facebook” publicējis foto vienas no Rīgas centrālajām ielām, kur redzams – līdz ar sniegotās ziemas iestāšanos dažas ielas ir pārvērtušās līdz nepazīšanai.

Daudzviet automašīnu pārvietošanos apgrūtina ne tikai sniegs, bet arī vasarā uzmontēto stabiņu atrašanās – to dēļ tehnikai iespējas tās iztīrīt nav, kā rezultātā Rīgas centrā uz daudzās ielām ir palikusi vairs tikai viena josla.

“Tas, kas ir izdarīts ar Rīgas ielām ir noziegums! Ne jau ceļu uzturētāju izpildījumā, bet stabiņu licēju izpildījumā, tagad avārijas dienesti, medicīniskā palīdzība, u.c. nespēj veikt savus pienākumus katastrofālās situācijas dēļ, kas valda jau trīs dienas pēc snigšanas beigām un turpināsies līdz sniegs nokusīs! Uzturētāji vienkārši nav spējīgi sniegu novākt, jo traucē stabiņi. Arī velosipēdisti šīs velo joslas izmantot nevar!” sašutumu pauž bijušais satiksmes ministrs Anrijs Matīss.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: TV24 raidījums “Uz līnijas”

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Fedja
Fedja

Pastulbi gan ir-uzmontēt stabiņus, lai nevarētu noraust sniegu!
Kuram murmulim tas ienāca prātā?

Bijušais zemessars
Bijušais zemessars

Timrotam taisnība. Rīgas Domes pakļautībā Rīgas satiksmes departamentā sēž liekēžu bariņš, kuriem nav sajēgas, ka Rīgā var būt ziema un ar sniegiem noklāsies ielas. Ievēroju, ka tiek likvidētas pieturvietas nojumes, bet nejēdzīgi saskrūvēti uz bruģiem un asfalta stabiņi, kuri traucē braukšanai, piebraukšnai, stāvēšanai, kā arī sniegu tīrīšanai. To departamentu vajag revidēt, jo tur sēž un dzer kafiju nestrādājoši, dumji ierēdņi, kas izliekās ka strādā. Bija pieredze tur pabūt daudzas reizes ar ierosinājumiem, bet bez panākumiem.

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Tieši tā.

Lilī
Lilī

Tas, kas bija redzams no paša sākuma, pēc pusgada kļūst redzams “ekspertam”. Jācer, ka ap martu arī “zemessargs” to sapratīs, bet ap Jāņiem- Joskem vai Zālītei būs ko teikt.

Laimē dej
Laimē dej

vai tad kādam bij a cita doma galvā- politmanifestācija arsevis atgādinājumu visiem. Rūpes par sunīšiem pilsētā… kūl! Ko gan vēl var gribēt pastalnieku marģināļi – vēlētāji? Dabū iekšā pēc pilnas programmas

PILSONIS
PILSONIS

Iekšā dabūnam mēs. Straķis, Višenka (VIŅŠ ARĪ Ģirsis un Dirsis) un rižiks, LANGE dabū kabatā.

PILSONIS
PILSONIS

PAR KATRU STABU GADU. …. SADALĪSIM UZ ŠIEM PURNIEM.

Skaidrīte Levana
Skaidrīte Levana

Tur kur netiek tehnika=Straķis, Višenka un rižiks tīrīs ar šķipeli!

motorhead 1916
motorhead 1916

Taalis pamodaas? Malacis. Es par sniegu rakstiiju jau to suudu uzstaadiishanas laikaa. Jaabuut absoluuti stulbam, lai to neparedzeetu.

seniors
seniors

Staķīši ir salikti ielu tīrīšanas sarežģīšanas dēļ. Jo vairāk jāmaksā par ielu tīrīšanu, jo vairāk sabirst kabatās. Nekādas dzīvības tie neglābj un tā ir makaronu kāršana uz lētticīgas publikas ausīm.

Inese
Inese

Ups! Aizmirsās, ka ziema arī pastāv. Šitā sanāk, ka to nejauko sniegoto laiku prjekta autori vairāk iecienījuš pavadīt Maldīvās, Tenerifē vai vēl kur citās, normālās valstīs, kur tas debīlais sniegs nesnieg. Eh, baigā šaizīte sanākusi ar stabiņu sēgru. Varbūt uz Ziemassvētkiem ļausim katram rīdziniekam piesavināties sev par vienam stabiņam un lieta darīta – varēs saimniecībā izmantot vai atstāt kā vēstures liecību, lai mazdēliem, kuri (ļoti jācer) būs tapuši gudrāki, būs jautrs stāstiņš, ko opim pie eglītes pastāstīt, kādi laiki ir bijuši.