“Tas ir spļāviens sejā visiem Latvijas iedzīvotājiem!” – “Saskaņas” deputāta kandidāts Mairis Briedis sašutis par okupekļa nojaukšanu

Mairis Briedis

Vēl nesen Latvijas tautas lepnums, tagad politiskās partijas “Saskaņa” 14.Saeimas deputāta kandidāts bokseris Mairis Briedis sociālajos tīklos publicējis savu sašutuma kliedzienu par Pārdaugavas pieminekļa, tautā dēvēta par okupekli, nogāšanu.

“Kamēr tautai par to nekas nav zināms, mūsu valstī notika slepus konkurss Uzvaras pieminekļa nojaukšanai, kur par “nieka” 2.2 miljoniem to apņēmās izdarīt uzņēmums, kura nosaukums netiek atklāts. Tā lietas notiek pie mums Latvijā ar esošo valdību priekšgalā, laikā, kad pēc divu gadu iekšējā tautas terora, veselības un biznesa izjaukšanas, cilvēkiem vēl grib atņemt viņu 2.2milj samaksātus nodokļus. Vai kāds pajautāja, vai tauta vispār piekrīt tādā veidā izšķērdēt naudu? Vai Uzvaras pieminekļa nojaukšana kādu pabaros, izārstēs vai palīdzēs izdzīvot grūtajos laikos? Tas nav tikai spļāviens sejā visiem tiem, kas savulaik karoja par mūsu zemi, tas ir spļāviens sejā visiem Latvijas iedzīvotājiem un kārtējā provokācija! Un pēc tam viņi aicina karā jauniešus, kuriem jāmācās un jāveido sava dzīve, kad pašiem, pēc visiem šiem neadekvātiem lēmumiem būtu jāstāv pirmā rindā, ja tomēr sanāks izsaukt kaimiņvalsti uz agresiju, ko viņi cenšās panākt visiem spēkiem! Nevienam nav jālej savas asinis dēļ jūsu bezsmadzeņu lēmumiem! Turklāt tie 2.2 milj ir tikai sākums ar pieminekli, pēc kura nojaukšanas vēl vajadzēs ieguldīt pamatīgas summas teritorijas labiekārtošanai. Kauns par tādu valdību!” raksta Briedis.

Vairs nav pārsteigums, ka sportists, kurš dodoties ringā spēku smēlās “no savas tautas”, kā pats daudzināja, aizstāv okupācijas pieminekli, izbrīnu raisa klajiem meliem piebārstītais Brieža “dvēseles kliedziens”. Potenciālais deputāts, šķiet, neko nav dzirdējis par to, ka Latvijas tauta pat ziedoja naudu, lai tikai ātrāk šis padomju okupācijas simbols tiktu nogāzts. Un arī vakardienas Rīgas mēra Mārtiņa Staķa preses konferencē skaidrotais, ka 2,2 milj. eiro summā ir iekļauta arī parka izveidošana pēc okupekļa novākšanas.

Kamēr tautai par to nekas nav zināms, mūsu valstī notika slepus konkurss Uzvaras pieminekļa nojaukšanai, kur par “nieka”…

Posted by Mairis Briedis on Ceturtdiena, 2022. gada 4. augusts

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


33
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Meta Timis
Meta Timis

Kad šo drausmīgo mūdzi raks, cilvēki Dievam pateiksies, bet zeme tā maitu atvems.

Žēl, bet
Žēl, bet

Briedis nodzersies, Saskaņā visi dzer, daudz dzer.

krams
krams

Gnīdas ierakumos nesēdēja, savas dzīvības neatdeva -nu kāpēc murlakiem piemineklis?

Gada glezna
Gada glezna

Vispār jau tie, kas dancina briedi, neapjēdz, ka panāk pretējo efektu.

Tā ka turpiniet vien šajā garā!

Gada glezna
Gada glezna

Izskatās, ka daži tā arī nesaprot, ka tie teksti, kas parādās it kā brieža platformā, nav brieža sacerēti.

Un tas rada vēl lielāku riebumu latviešu publikā. Tai pašā laikā krievu publika ir aizskrējusi pie “ruskij mir”. Tā ka “Saskaņai” no šāda kandidāta ir tikai zaudējumi.

Apinis
Apinis

Mairis Briedis būs Veselības aizsardzības ministrs.Ar LĀB atbalstu.

saimnieks
saimnieks

Novāciet šito purnu !

tā tas būs
tā tas būs

Briedim ir godaprāts un veselais saprāts! Briedim jākļūst par Latvijas prezidentu!

Ints
Ints

Viņam goda prāts tajā smirdošā caurumā.

Vilis
Vilis

Kariņam ar Rinku vajag tiešu konfrontāciju ar Krieviju, savādāk viņus Eiropā nesaprot un sauc par demagogiem un naida kurinātājiem pret Krieviju un Baltkrieviju. Eiropas valstis grib dzīvot mierā un ekonomiskā sadarbībā un nesaredz Krievijā ienaidnieka tēlu. Tāpēc tā skaļā ņemšanās ap Uzvaras pieminekli, vajag nepārtraukti uzturēt to naida dzirksti.

Vilis
Vilis

PSRS Augstākas padomes deputāti ir aptraipījuši mūsu tautas vēsturi, cieņu un vērtības! Latvijas tauta tiek noniecināta, tai pat nav tiesību rīkot referendumus, lai izteiktu savu viedokli tautai svarīgos jautājumos. Mums rūp brīva un demokrātiska valsts, bet Latvijā demokrātiju realizē 2% politisko partiju biedri, kuri ar 37 000 vēlētāju balsīm no 1548673 balstiesīgiem pilsoņiem iespraucas Saeimā un realizē bezierunu diktatūru.

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Kādreiz es fanoju par šo lielisko Latvijas bokseri, bet izrādās, ka šis nenaz nav Latvijas bokseris, bet okupantu pakalpiņš.

Fedja
Fedja

Izsistas smadzenes, biedrītim.

ruksis
ruksis

Šitas buks ir saņēmis par daudz sitienu pa galvu. No ģīmja redzēt var, ka pārāk gudrs tas nav. (Pieņemu, ka drātē duņu.)

Pavasaris
Pavasaris

Apskatiet amatpersonu deklarācijās kā sauc Brieža māti un viss būs skaidrs.

François
François

Cherchez la femme !

Ints
Ints

Nav femme, bed bļeģee.

Ješka
Ješka

Daudzi gribētu briedi svītrot, taču lai to izdarītu, jāizvēlas Saskaņas saraksts…

LIEMENIS
LIEMENIS

ŠOREIZ ŠITAM MĒSLAM VISLABĀK VĒRĪBU VISPĀR NEPIEVĒRST.

Ēriks
Ēriks

Tikai latviešu idioti var balsot par okupantu izraudzīto, tā saukto saskaņu !

Bella Amour
Bella Amour

Cik kremlis briedim samaksāja par Latvijas interešu “uzmešanu”?

Tūters
Tūters

KĀDAS IR LATVIJAS INTERESES??? Tās ir varas partiju intereses, pakalpot, izdabāt ASV un ES oligarhiem un par pakalpojumu saņemt no viņiem dividendes- graudā vai naudā viņu teritorijās, ar garantijām, kamēr būs paklausīgi, tikmēr neuzmetīs…..

Jānis
Jānis

Žēl ,ka Usiks tam briedim smadzenes nesadauzīja kārtīgi. Gribētu redzēt tagad ka briedis tiktos ar Usiku 100% Latvija līdzi justu Usikam a ne briedim.
Šītāds fašistu atbalstītājs grib Latviju vadīt. Maita. Būtu blakus iespļautu sejā tam briedim.

Ješka
Ješka

Es labāk nespļautu, tikai rādītu dūri kabatā.

Jānis
Jānis

Maita

Pārdomas un secinājumi
Pārdomas un secinājumi

Man arī nav saprotams, kā interesēs viss šitas notiek ar pieminekļa jaukšanu? Visu laiku tika darīts viss lai integrētu sabiedrību, un tam tika tērēti milzīgi līdzekļi, un tagad ar vieglu roku tam visam tiek pārvilkta svītra. Tie cilvēki kas 9. maijā noliek ziedus jau nesvin Latvijas okupāciju, bet kara beigas. Ja būtu tā kā mēģina iestāstīt masu mēdiji ka tiek svinēta Latvijas okupācija, tad tas pasākums būtu nevis 9. maijā bet 17. jūnijā. Nu labi, nojauks pieminekli, bet pēc tam paši jaucēji kauks un vaimanās, ka kāds ir sašķēlis Latvijas sabiedrību. Jaukšana reāli nozīmē ka gandrīz puse iedzīvotāju vai vismaz… lasīt vēl »

Pārdomā vēlreiz
Pārdomā vēlreiz

30 gadus tika darīts viss lai integrētu sabiedrību, kas katru reizi izsauca krievu protestus. Neviens no viņiem negrib integrēties, jo neviens no viņiem neatzīst šo valstī ne arī tautu. Apskati tās masas kas tur svin 9.maijā – lielākā daļa piedāvā atkārtot. Un sabiedrību šķeļ tieši ši lēkāšana pakaļ krievu kaprīzēm.

Derdz
Derdz

Vai esi latvietis, tad kāpēc runa tikai par krieviem un krievs vainīgs ka latviesi sava zeme mazāk paliek.. Reizēm nešķiet ka tu un kā to dari kaitēja paši sev vairāk jo statistika rāda negatīvo pusi.. Tad turpiniet vien runāt par Krieviju, ja paši savu pagātni ne pieminat, baltu senču kapu vietas, utt,..

@Pārdomā vēlreiz
@Pārdomā vēlreiz

Integrācija nenotiek vienas paaudzes laikā. Tas ir ilgstošs process, vajadzīgas vairākas paaudzes. Es varu nosaukt vairākus piemērus kur ir gandrīz gadsimts bijis vajadzīgs, bet nevaru nosaukt nevienu kur tas panākts 30 gadu laikā. Un ar šito tiek pārvilta svītra pāri visam panāktajam 30 gadu progresam.

a@a.lv

man škiet ka ja cilvēki pēc 30 gadiem atsakās integrēties un pat iemācīties valodu, tad tas kko tomēr pasaka par viņu attieksmi un to, kam viņi patiesībā ir lojāli, ne?

Precizējums
Precizējums

1940. gada 17. jūnija PSRS tiešām okupēja Latviju. 1944.-45. gadā atbrīvoja no vāciešiem, bet paši šeit palika, tātad, atkārtoti okupēja.Kara beigas Eiropā svin 8. maijā, nevis 9. maijā. Kas attiecas un integrāciju, tie krievi, kas gribēja sen jau ir integrējušies, bet, kas joprojām cer uz Russkij mir, tie neintegrēsies nekad.

5€ uz Kambalu
5€ uz Kambalu

Kambala iedos pa rīkli Briedim ?

Klops
Klops

Kambala ar krieveni sapinies, nedos. Dzers abi “na zdarovje”