Staķis pievienosies “Progresīvajiem”

Mārtiņš Staķis

Bijušais Rīgas mērs Mārtiņš Staķis ir nolēmis pievienoties partijai “Progresīvie” un varētu kandidēt Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās, vēsta TV3 raidījums “900 sekundes”.

Staķis norādījis, ka trešdien ir sagatavojis iesniegumu un uzrakstījis pieteikumu, lai tiktu uzņemts partijā. “Es uzskatu, ka šī ir partija, kurai šobrīd ir spēcīgākais piedāvājums tieši pretkorupcijas jautājumos,” viņš saka.

Politiķis pēc sadarbības Rīgas domē trīs gadu garumā esot pārliecinājies, ka šajā partijā neesot naudas vai sponsoru ietekmes uz lēmumiem.

“Es zinu, ka šī ir partija, kuru politiķi ar bārdu mīl kritizēt, sakot, ka tā ir bērnišķīga un tai jāpieaug. Bet ziniet, ja tā politiskā nobriešana ir svarīgu, bet varbūt nepopulāru lēmumu atlikšana, vai skatīties, kas ir izdevīgi īstermiņā, vai piesegt kādas shēmas vai nelikumības, tad es labāk izvēlos būt kopā ar jaunajiem ideālistiem, nevis politiski pieaugušajiem.”

Uz jautājumu, vai viņa vārds varētu būt atrasts EP vēlēšanu kandidātu sarakstā, Staķis apstiprina, ka viņam ir bijušas sarunas ar “Progresīvo valdi” par šo jautājumu, taču tas ir atkarīgs no partijas valdes. Tas tikšot paziņots 15. janvārī. Ja viņam tiks dots akcepts, tad Staķis kandidēšanu Eiroparlamenta vēlēšanās sauc par loģisku soli.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
mitjka
mitjka

un progresīvs regres var sākties

Kalašnikovs
Kalašnikovs

Un mana dūre nenogurtu, šo purnu iekaustot!

krams
krams

Kur nu bez traķīša!

Dindālz
Dindālz

Par to partiju balsoja KAS?

Juris
Juris

Tie kas tic pasakām.

TWIX
TWIX

Viņa māte Dagnija jau bija Pogresīvā pirms laika.

vēl viens lēkātājs
vēl viens lēkātājs

Tam vajag nodzīt bārdu.

Barber
Barber

Vajag taisni ataudzēt, čigāniem tak tas modē.;-)

RPal
RPal

KUR vai KAD būs redzama , tā saucamā STAĶĪŠA afēra ar plastikstabiņu invāziju ? Gudrākās valstis cenšās atbrīvoties no plastmasas, bet…mums te kaut kāda ačgārna funktierēšana, Kurš to visu kūrē un , kurš gūst labumu no …plastikstabiņiem?

jaunā gaiļu partija
jaunā gaiļu partija

Varēja pievienoties arī pie konservatīvajiem, kuri ir tik pat progresīvi kā progresīvie. Atšķirība tikai nosaukumos, jo gan vieni gan otri lien ārā no skapjiem un balso par petuhu likumiem.