Staķa birojam jauna vadītāja

Mārtiņš Staķis

Turpmāk Rīgas mēra Mārtiņa Staķa biroju vadīs viņa līdzšinējā padomniece pašvaldības pārvaldes un attīstības projektu jautājumos Signe Grūbe, apstiprinājis Rīgas mēra padomnieks Aleksis Zoldners.

Grūbe pirms pašvaldību reformas bija Ropažu novada domes izpilddirektore. Viņa arī startēja konkursā uz Rīgas pilsētas izpilddirektora amatu, bet šajā krēslā toreiz tika iesēdināts Jānis Lange.

Līdzšinējā biroja vadītāja Evija Celma pagājušajā piektdienā aizvadīja pēdējo darbdienu šajā amatā.

Celma paskaidrojusi, ka tā esot personiska izvēle, jo viņa saņēmusi citu darba piedāvājumu.

Viņa atklāja, ka turpmākās darba gaitas saistīs ar starptautiskā farmācijas un biotehnoloģiju uzņēmuma “Roche” kompāniju “Roche Services & Solutions”, kas nolēmusi atvērt biroju Rīgā un plāno šeit nodarbināt 200 augsti kvalificētus speciālistus tādās jomās kā digitālais mārketings, regulatīvie pakalpojumi, “Agile” koučings, projektu vadība, kā arī finanses.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar