Solvita Āboltiņa partijas biedriem pārmet “žurku cīņas”

Solvita Āboltiņa

“Vienotības” pašreizējā līdere Solvita Āboltiņa saskumusi, ka partijas jaunā priekšsēdētāja izvēles procesā esot sākušās “mazās žurku cīņas”.

Ceru, ka cilvēki, kas sēž Briselē, sapratīs, ka partijai jāļauj pašai izvēlēties vadītāju, intervijā LNT izteicās Āboltiņa, kuru izbrīnot, ka cilvēki, kas uzskata, ka nodevība ir vērtība, sākuši runāt par vērtībām. Politiķe atzina, ka runā par Eiropas Parlamenta (EP) deputātu Krišjāni Kariņu, kurš ir sācis vākt partijas biedru atbalstu bijušā eirokomisāra Andra Piebalga ievēlēšanai par “Vienotības” priekšsēdētāju.

Jāatceras, ka iepriekš Āboltiņa pārmetumus nodevībā bija veltījusi arī Saeimas deputātei Ilzei Viņķelei (V) un viņas “sešiniekam”.

Āboltiņa gan izteicās, ka Piebalgs ir labs kandidāts, kuru viņa labprāt redzētu kā savu sekotāju partijas vadībā, lai arī viņam esot mīnusi – viņš neesot labi pazīstams partijā un viņam varētu trūkt komandas, bet, lai cik spēcīgs būtu līderis, viņam būtu grūti strādāt, ja nebūs komandas.

Pašas lēmumu par kandidēšanu vai nekandidēšanu partijas priekšsēdētāja vēlēšanās Āboltiņa atklāšot svētdien, 10.aprīlī, pasākumā partijas biedriem, kas norisināsies Dailes teātrī. Man par savu lēmumu šaubu nav, esmu par to bijusi pārliecināta ilgstoši, piebilda politiķe.

Politiskās partijas “Vienotība” biedri svētdien pulcēsies Dailes teātri, lai kopīgi vērotu mūziklu “Žanna D’arka”, un pārrunātu partijas aktualitātes. Tradīcija kopīgi doties uz teātri partijai esot jau ilgi, un tas ir veids kā partiju, kurai ir daudz biedru un nodaļu, saaicināt kopā, pārrunāt aktualitātes un pateikt paldies par darbu. Šoreiz partijas biedri kopīgi, slēgtā izrādē, vēros Dž.Dž.Džilindžera mūziklu “Žanna D’arka”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: BNS

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Skumji.
Skumji.

Tāds primitīva cilvēka teiciens.