Sociālo tiklu lietotāji komentē Rīgas domes stabiņu apčubināšanas izmaksas

Rīgas centra ielās Rīgas domes uzstādītie stabiņi, izrādās, tiks regulāri mazgāti un visādi citādi apčubināti.

Rīdzinieki novērojuši, ka katrs stabiņš tiek rūpīgi nomazgāts ar augsta spiediena ūdens strūklu, bet īpaši netīrās vietas apstrādātas ar speciālu sūkli.

Ko par to domā sociālo tīklu lietotāji?

Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Lelde Rudzika TV3 raidījumam “Bez Tabu” stāsta, ka ir oficiāla vienošanās par stabiņu tīrīšanu.

Tā noslēgta ar to pašu kompāniju “AVS Latvija”, kas stabiņus uzstādīja. Saskaņā ar līgumu, kompānijas darbinieks katru nedēļu apskata katru stabiņu un, ja pamana, ka stabiņš ir netīrs – mazgā to. Darba izmaksas ir noteiktas līgumā un tie ir 13,81 eiro + PVN par katru stabiņu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
slptta
slptta

Staķisma moiks te jau pavisam tiešā nozīmē– te neviena sile nepaliks neizlaizīta un jo dumjāk, jo labāk. Paristu fani ekstāzē ar ideāl shēmām, tieši par šo čakarēšanu taču balsoja dižajā laimē. Ušakam pat prātā neienāktu šīs plašās iespējas vel jaunās ārēs. Puišelis tāds un nejēga- redz kā iet, ka profesomali jampampiņi metas virsū

Lamata
Lamata

Rīgā par satiksmes organizāciju ir atbildīgs Vilnis Ķirsis (JV) Ne velti arī viņa atalgojums ir dubultojies salīdzinot ar Ušakova & GKR laikiem.

Rupeklis
Rupeklis

Kas, kad, ar ko un par cik mazgās ĶIRSI, PULKU, STAĶI un parējos stabiņiem piesaistītos? Kas finansē to biedrību PILSĒTA CILVĒKIEM ? Vispār kas notiks, ja tos stabiņus uz Altonovas ielas tiltiņa vienkārši nahrenizēs?