Šmits, Golubeva, Pavļuts pirms diviem gadiem balsoja par Georga lentīšu saglabāšanu publiskos pasākumos

Dienās, kad politiķi sit sev pie krūtīm par panākumiem pieminekļa nojaukšanā Pārdaugavā un var rasties iespaids, ka visi, izņemot “Saskaņas”, “Stabilitātes” un “Latvijas krievu savienības” politiķi to vienmēr vēlējušies un par to iestājušies, vērts atcerēties, kuri ir tie politiķi, kas vēl pavisam nesen, pirms diviem gadiem, balsoja pret Georga lentīšu aizliegumu publiskos pasākumos.

Balsošanas protokols “Grozījumi Publisku izklaides un svētku pasākumu drošības likumā. 1.lasījums” 2020.gada 17.septembrī liecina, ka PRET balsoja “Saskaņa”, Aldis Gobzems, Didzis Šmits un liela daļa no A/Par frakcijas deputātiem, tajā skaitā Marija Golubeva un Daniels Pavļuts, savukārt “Jaunā Vienotība”, Nacionālā apvienība, ZZS, JKP un vairums KPV LV palieku balsoja PAR šo aizliegumu.

Likuma grozījumu 1.lasījums

Bet likuma grozījumu galīgajā lasījumā 2021.gadā Golubeva un Pavļuts jau bija ministri un Saeimas sēdē nebalsoja, savukārt “Saskaņa”, Šmits, Gobzems un pārējie pie frakcijām nepiederošie deputāti, tajā skaitā Jānis Vitenbergs, nebija ne par, ne pret – viņi vienkārši NEBALSOJA. Par to var pārliecināties šeit:
Saeima.info – Informācija par Saeimas deputātiem, to lēmumiem un balsojumiem .

Iespējams, šī informācija, var būt noderīga izvēloties, par ko balsot drīzajās 14. Saeimas vēlēšanās.

Kā zināms, Saeima 2021.gadā galīgajā lasījumā atbalstīja aizliegumu izmantot tā saucamās Georga lentes publiskos pasākumos, sapulcēs, gājienos un piketos. To paredz pieņemtie grozījumi Publisku izklaides un svētku pasākumu drošības likumā un likumā par sapulcēm, gājieniem un piketiem.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Gobulovs
Gobulovs

Man apenes ir oranžās krāsās.

Ko tu neteiksi
Ko tu neteiksi

Jā, ātri gan minētie personāži no kolorādo vabolēm pārvērtušies par hameleoniem. Daži no viņiem , visticamāk, ir pat Krievijas ietekmes aģenti. Tad uzreiz daudzas lietas top skaidras.

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Nekas, nomainīs attīstībai/par koalīcijā progresīvie degenerāti un viss rullēs tālāk. Pēc tam ka nomierināsies ta sastāsies uzticamākie progresīvos degenerātos vai vienotībā. Bez darba neviens nepaliks

idiots bondars
idiots bondars

Kā man mamma voika lika tā balsoju, prasat viņai

levitkucins
levitkucins

Lab, ka es ir prezident. Man nav jābalso, a to visi zinātu kurā pus es es

Feģa
Feģa

Tava māte vajag būt lepna par tādu idiotu kā tu.

politāksti
politāksti

Labs atgādinājums tupavniekiem ar to īpaši īso atmiņu no atlaidītes pie atlaidītes…. re kur reālpolitiķi, izcils politiskas tālredzības piemērs— kā gan pat blodīnes nebalsos par šiem un viņu partijām!

Uris
Uris

Redziet, pēc revolūcijas Krievijā jaunā Krievijas valdība pieprasīs Latvijai izdot tiesāšanai visus Piektās kolonas neliešus. Nāksies izdot. Tiesāšana būs īsa bet taisnīga. Kādā nomaļa purva malas Krievijas stacijā vilciena sastāvu gaidīs pāris platformas ar nedzēstiem kaļķiem, ekskavators un jaunās Krievijas valdības karavīru rota. Un ticiet, Krievijas arhīvos ir visi.

Zināšanai
Zināšanai

Šitajās lentītēs sēja Svētā Jura krustus ar kuriem apbalvoja Latviešu strēlniekus Pirmajā Pasaules karā! Tie, kas zin Latvijas vēsturi balsoja par lentītes negānīšanu!

Uris
Uris

Slikts zinātājs. Tās ir Vlasova karaspēka bantītes. Otrā Pasaules kara laikā par tādu lentītīšu piespraušanu karavīru nekavējoties nošautu. Tas putina ir Ķīnas aģents. Viņa izputina Krieviju.

aikaramba
aikaramba

Kāds Pirmajam pasaules karam sakars ar 9.maiju un Latvijas vēsturi? Kamēr starpkaru posmā Latvija pastāvēja, neviena šāda lentīte/ordenis nevienā valstī netika pasniegti.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Labāk ir ticēt Sentēvu Dieviem — Latvju Dieviem. Politeisms ir labāks par monoteismu.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Kas ir svētais Juris? Bībeles viltus Dieva Jahves kalps?