Šlesera un Gobzema partiju valdēs veiktas izmaiņas

Šlesers un Gobzems

Izmaiņas veiktas Aināra Šlesera un Alda Gobzema vadīto partiju valdēs, vēsta Politisko partiju reģistra informācija.

No partijas “Latvija pirmajā vietā” valdes atbrīvota bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītāja vietniece Ilze Jurča. Partijas valdē turpinās darboties Šlesers, Līga Krapāne, Vilis KrištopansViktors Ščerbatihs un Edmunds Zivtiņš.

No partija “Katram un katrai” valdes atbrīvots Oskars Ozoliņš. Partijas valdē turpinās darboties Gobzems, Jurijs MisjuksIgors Prelatovs, Jānis RonisKarina Sprūde, Aivars Strakšas, Liāna Teličenaite, Jānis Zalte, Agris Freifalts un Solvita Zvidriņa.

Zaļo un zemnieku savienību pametot Latvijas Zaļajai partijai, no tās valdes atbrīvots Edgars Tavars. Apvienībai klāt nākusi Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, līdz ar to valdes sastāvs papildināts un tajā darbosies Uldis Augulis, Krists Bergans-Berģis, Augusts Brigmanis, Jānis Dinevičs, Artūrs GraudiņšArmands Krauze un Viktors Valainis.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Mindaugas
Mindaugas

Noteikti balsoshu par KATRAM PA KATETRAM! Varbuut tad izsniegs drusku kokaiina…. ;-)

Ušakovs
Ušakovs

Tie divi izskatās ļoti bučeklīgi.

jaunais nosaukums
jaunais nosaukums

A un A pirmā vietā.