Šlesera partijai “LPV” pievienojusies no “Stabilitātes” izslēgtā Viktorija Pleškāne

“Partijas “Latvija pirmajā vietā” frakcijā būs deviņi deputāti,” sociālajos tīklos līksmi paziņojis politiskā spēka līderis Ainārs Šlesers, paziņojot par iepriekš no partijas “Stabilitātei!” izslēgtās Viktorijas Pleškānes pievienošanos LPV.

Pleškāni no partijas un 14.Saeimas frakcijas “Stabilitātei!” izslēdza pēc vizītes komunistiskajā totalitārajā Ķīnas Tautas Republikā delegācijā Aināra Šlesera vadībā.

“Pēc pie frakcijām nepiederošas 14.Saeimas deputātes Viktorijas Pleškānes iesnieguma, 3.septembrī partijas “Latvija pirmajā vietā” (LPV) valde apstiprināja deputātes uzņemšanu LPV rindās. Līdz ar to LPV Saeimas frakcijā turpmāk būs deviņi deputāti,” pauž Šlesers.

Līdz ar Viktorijas Pleškānes pievienošanos, LPV 14.Saeimas frakcijā būs Ainārs Šlesers, Kristaps Krištopans, Linda Liepiņa, Edmunds Zivtiņš, Mārcis Jencītis, Ramona Petraviča, Ilze Stobova, Ričards Šlesers un Viktorija Pleškāne.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

0 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments