Šlesera atgriešanās politikā iegūst konkrētas aprises

Ainārs Šlesers
Partijas "Latvija Pirmajā vietā" dibinātājs Ainārs Šlesers

“Es esmu nolēmis virzīties uz priekšu un gatavoties nākamajām Saeimas vēlēšanām,” martā Esplanādē sarīkotajā preses konferencē sanākušajiem paziņoja Ainārs Šlesers pēc vizītes Ģenerālprokuratūrā.

Ja daļa sabiedrības toreiz neticīgi vīpsnāja, skaidrojot to kā Šlesera izspēlētu triku, lai novērstu sabiedrības uzmanību no viņam izvirzītajām apsūdzībām jaunajā digitālās televīzijas lietā, tad nu vairs smaidiņiem nav vietas – viņš tiešām atgriežas, tam apliecinājums – Puaro.lv rīcībā nonākušais Šlesera topošās partijas avīzes makets.

Un izskatās, kā solīja toreiz sanākušajiem Esplanādē, “Buldozers” patiešām ir “uzrunājis bijušos domu biedrus, arī bijušos ministrus, nozaru pārstāvjus, cilvēkus, kuriem ir plāns, vīzija, kuriem acis deg” – aģitācijas izdevumā viņa aicinājumam pievienojušies tādi sabiedrībā zināmi cilvēki, kā Vilis Krištopans, Ainars Baštiks, Jānis Zaržeckis, Ēriks Stendzenieks, Jānis Jurkāns, Pēteris Sproģis.

Avīzē lasāms, ka Šlesers ir gatavs uzņemties jaunās valdības veidošanu, savukārt savus domubiedrus aicinās papildināt partijas programmu ar idejām, kas jāpaveic kopā, “strādājot jaunajā Saeimā un vadot Latvijas jauno valdību”.

“Ir jādara tāpat, kā to darīja ASV prezidents Donalds Tramps. Tramps pateica, ka Amerika ir pirmajā vietā, mums ir jāpasaka, ka Latvija ir pirmajā vietā,” avīzē pauž politiķis.

Atbalstu viņam pauž vairāki bijušie un esošie politiķi – Vilis Krištopāns,  Jānis Jurkāns, Juris Radzevičs (GKR), Ainars Baštiks (GKR), kā arī vairākas citas sabiedrībā zināmas personības. Neviens no viņiem gan publiski līdz šim gatavību pievienoties Šlesera politiskajam spēkam nav paudis.

Avīzē uzskaitīts milzum daudz labo darbu:

Kā arī noteikti ambiciozi mērķi:

Un ieviesta skaidrība nodomos:

Avīzes makets aplūkojams ŠEIT:

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Anna
Anna

Tie atbalstu izteikušie spēki, paši tādi stutējami…

Cēzars. Bet ne jūlijs
Cēzars. Bet ne jūlijs

Ainār! Pedāli grīdā!

prokurors Vioriks
prokurors Vioriks

Viss i zils tai bildē. Krekliņś, bikšeles, botiņas, krāniņi

alberts
alberts

šleseram un galvenais šķēlem laikam pietrūkst finanses !?grib tikt atkal pie ;siles ;jūsu laiks ir aizgājis ,jo kad bijāt pie valdības ,tauta tikai grima nabadzībā ,bet jūs tikāt par miljonāriem ! varbūt nav taisnība ?????? un tagad atkal gribat kāst iedzīvotājus ???,kauna nemaz nav ???

Bordāns = kl@uns
Bordāns = kl@uns

Salīdzinot ar pašreizējiem mīkstmiešiem Saeimā un valdībā, jebkurš spēks būs labāks!

Tranzitnieks
Tranzitnieks

Tranzīts arī, kad tas skar Ukraiņu un Poliju, tad Nordstream2 ir slikts un mēs atbalstam esošos Krievijas gāzes tranzīta ceļus caur Ukraiņu un Poliju un vaimanājam. Bet Krievijas kravu tranzīts caur Latviju ir bijis kaitīgs un premjers neatbalsta Krievijas kravu tranzītu caur Latvijas ostām un dzelzceļu. Diezgan divkosīgi un stipri jocīgi.

bedre
bedre

Becerīgāks par esošo premjeru noteikti nebūtu un tā ministru izlase… tādus taču uz Čaka ielu pat laist nevar Toni gan nosaka profesionālu kāpostgalvu izlase saeimā un tur neko nepadarīsi

Mārtiņš
Mārtiņš

Ainār!
Vai nu vajadzēja?
Tagad jau Saeima parasti nobalso par atļaujas došanu vajāt, kratīt, aizturēt, apcietināt, veikt citas procesuālās izdarības. Pēdējais piemērs – dažas stundas atpakaļ Ādamsons.
Vēlreiz padomā – vai tiešām vajag?

Imis
Imis

Vajag! Kurš gan cits?

Ivi
Ivi

Laikam freidiski vēlās blakus Hūtei…