Šlesers: Es šodien vēlos paziņot, ka esmu nolēmis virzīties uz priekšu un gatavoties nākamajām Saeimas vēlēšanām

Šlesers Ainārs

“Es nevēlos būt boksa maiss, kuru spārdīs visā priekšvēlēšanu laikā. Es nerunāju par pašvaldību vēlēšanām, es runāju par lielajām Saeimas vēlēšanām, kas notiks nākamā gada rudenī.

Un tāpēc es šodien vēlos paziņot, ka es esmu nolēmis virzīties uz priekšu un gatavoties nākamajām Saeimas vēlēšanām,” šodien Esplanādē sanākušajiem paziņoja Ainārs Šlesers

“Tas, protams, būs atkarīgs no maniem domubiedriem, no cīņu biedriem, kolēģiem, draugiem – visiem tiem, kurus es spēšu apvienot. Es aicinu uz sadarbību visus tos cilvēkus, kuri uzskata, ka šajā valstī kaut kas nav kārtībā, ka šī valdība nestrādā gana labi. Esmu pārliecināts, ka šodien ir nepieciešams izdarīt visu, lai Latvijā būtu profesionāla valdība. Es uzrunāšu bijušos domu biedrus, arī bijušos ministrus, es uzrunāšu nozaru pārstāvjus, es uzrunāšu cilvēkus, kuriem ir plāns, vīzija, kuriem acis deg.”

Vienlaikus Šlesers norādīja, ka negrasās pievienoties Gobzema dibinātajai partijai “Likums un kārtība”, bet veidošot pats savu politisko spēku.

Turklāt, atšķirībā no “Likums un Kārtība” līdera Alda Gobzema, Šlesers nevēloties premjera amatu – nākamajā valdībā viņš pretendēšot uz satiksmes ministra posteni.

Preses konferenci Esplanādē Ainārs Šlesers ceturtdien noturēja pēc vizītes Ģenerālprokuratūrā, kur viņam tika izsniegtas apsūdzības jaunajā digitālās televīzijas lietā.

Kā ziņots, kriminālprocesā par iespējamām nelikumībām digitālās televīzijas ieviešanā prokuratūra uzrādījusi apsūdzību uzņēmējiem un bijušajiem politiķiem Andrim Šķēlem un Šleseram (ŠEIT plašāk).

Bijušajam satiksmes ministram Šleseram apsūdzība uzrādīta par krāpšanu lielā apmērā. Šajā kriminālprocesā arī uzlikts arests Šlesera uzņēmumu daļām.

Līdz ar informācijas par apsūdzībām nākšanu klajā Šlesers paziņoja, ka “ļoti nopietni apdomā” atgriešanos Latvijas politikā, kuru viņš savulaik pameta pēc pāris nesekmīgiem startiem vēlēšanās.

Par tiesvedību saistībā ar apsūdzībām digitālās televīzijas lietā, Šlesers ceturtdienas preses konferencē  pavēstīja: “Lai tā iet savu gaitu.”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Natālija
Natālija

Šleseram ir lielas iespējas nākošajās Saeimas vēlēšanās uzvarēt. Visiem šitie tūtiņdreijas, kas patreiz ir pie varas ir jau līdz brošai. Pelēka trula vienaldzīga masa, kas ir spējīga tikai kaimiņu valstu amatpersonu sodīšanu- sankcionēšanu, kas Latvijas tautas labklājībai un valsts ekonomikai un budžetam rada tikai lielus zaudējumus.

tā ja
tā ja

Domā A.Š nav pie brošas? Jau bija un, domāju, ka ir joprojām. Ar visu savu buldozeru un raķeti.

Ratz
Ratz

Tas buldozers stūma valsti attīstības virzienā. Tie kas tagad tribīnēs smird ir brain dead jefiņi, kas vienīgo, ko spēj ir izdomāt tiktok līgas izteicienus. Atceros, ka saeimā bija Godmanis, Šlesers, Kalvītis.. teica trakāk nevar būt, bet laiks ir pierādījis pretējo. Tie džeki vēl bija ļoti ok salīdzinot ar tagadējiem krāniņiem, kas kādam skaļam circenim aizkrāsnī kalpo un tupi viņu dziesmu dzied.

Dund
Dund

Atbraukt pie Rīgas domas un ar pacēlāju pacelties pie viņa kabineta, lai dabūtu darbu ostā — lūk tā bija Atslēdznieka laika paliekoša liecība.
Lai nu tagad dala elektorātu ar Gobīti, kaut kàda niša jau tur laikam ir, gadu desmitiem pietiekami neinvestējot izglītībā. Taču tur būs gana jānopūlās, lai pārliecinātu atnākt līdz iecirkņiem.