Savulaik KM uzticību zaudējušais Putnis gatavojas startēt Saeimas vēlēšanās

Putnis gejs

Kādreizējais Kultūras ministrijas Mediju politikas nodaļas vadītājs Roberts Putnis kļuvis par partijas “Progresīvie” ģenerālsekretāru un no šī politiskā spēka rindām nākamgad gatavojas kandidēt Saeimas vēlēšanās, vēsta laikraksts Latvijas Avīze.

Putnis apstiprināja, ka saņēmis šādu piedāvājumu no partijas pārstāvjiem un izlēmis tam piekrist. Viņš atzina, ka no šīs partijas rindām plāno kandidēt arī 13.Saeimas vēlēšanās. Politiski viņa galvenās intereses būšot kvalitatīva un caurskatāma valsts pārvalde, cilvēktiesības, cīņa pret korupciju un mediju jautājumi.

Putnis esot “Progresīvo” biedrs kopš tās dibināšanas šā gada februārī, bet savu politisko piederību nav īpaši uzsvēris.

Ģenerālsekretāra amatā viņa galvenie pienākumi būšot saistīti ar partijas organizatoriskiem un saimnieciskiem jautājumiem, jaunu biedru piesaistīšana, līdzekļu vākšana, kā arī sagatavošanās priekšvēlēšanu kampaņai.

Partija «Progresīvie» tika dibināta šogad Jūrmalā. Tieši šajā pilsētā jaundibinātā partija startēja pašvaldību vēlēšanās, taču ievēlēta netika. Partijas sarakstā bija astoņi cilvēki. Ar pirmo numuru startēja biedrības «Progresīvie» priekšsēdētājs Māris Indulis Graudiņš. Viņam sekoja SIA «VIA Baltic» valdes priekšsēdētāja Anda Vītola un biedrības «Progresīvie» valdes locekle Ieva Lazda.

Partijā šobrīd ir ap 300 biedru, bet dalībai nākamgad gaidāmajās Saeimas vēlēšanās nepieciešami vismaz 500.

Politiķi savulaik neoficiāli norādīja, ka Putnis esot zaudējis Kultūras ministrijas vadības uzticību. Tāpat būtiska nozīmē esot bijusi aizvainojumam par to, ka Putnim netika piešķirts valsts sekretāra vietnieka amats, liecina neoficiālā informācija.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ivars
ivars

izcils un gudrs cilveks

izvēlīgā
izvēlīgā

Ko vērtīgu un labu Putnis savulaik paveica būdams Delnas vadītājs? Neko. Tikai piesaistīja Sorosa finansējumu algām un apšaubāmu projektu realiācijai.