Sasirgušais Jurašs neievēro epidemioloģiskās drošības noteikumus? JKP to noliedz

Feldmans, Jurašs

„Šonedēļ ar Covid-19 saslimuši arī redzami Latvijas politiķi Juris Jurašs (JKP), Kārlis Šadurskis (JV) un Mārtiņš Bondars (AP), svētdienas vakarā ziņoja TV3 raidījums “Nekā personīga”.

Savukārt acīgi iedzīvotāji 18.oktobrī pamanījuši un nofilmējuši vienu no sasirgušajiem – Juri Jurašu pilsētā uz ielas plecu pie pleca ar partijas biedru Krišjāni Feldmanu, kā arī vēlāk tiekoties ar tieslietu ministru J. Bordānu un apmeklējot Tieslietu ministriju.

Pēc mediju informācijas Juris it kā slimo 😱 2.daļa

Posted by Tautas KALPI on Pirmdiena, 2021. gada 18. Oktobris

Kā zināms, saskaņā ar SPKC publiskajā vietnē pieejamo informāciju „pareiza Covid-19 pacientu rīcība ir izšķiroši svarīga, lai nepieļautu infekcijas turpmāku izplatīšanos un samazinātu tuvinieku, kolektīvu locekļu un citu cilvēku inficēšanās risku. Tāpēc SPKC aicina ikvienu personu, kurai diagnosticēta Covid-19 infekcija, stingri ievērot izolācijas režīma prasības: nepamest ārstniecības iestādi, uzturēšanās vietu vai dzīvesvietu un būt pieejamam saziņai un sadarbībai ar ģimenes ārstu un citām ārstniecības personām, izņemot gadījumu, ja personai nepieciešama medicīniskā palīdzība saskaņā ar ārsta norīkojumu. Šādā gadījumā persona lieto medicīnisko sejas masku un ievēro citus ārsta norādījumus attiecībā uz piesardzības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai, nepakļauj inficēšanās riskam citas personas, neveido tiešus kontaktus ar citiem cilvēkiem (neuzņem viesus, nedodas privātās vizītēs, uz darbu, sabiedriskām un publiskām vietām un telpām), ievēro SPKC un ārsta norādījumus”.

Pēc tam, kad video ar, iespējams, vēl slimo Jurašu pilsētas ielās guva rezonansi sociālajos tīklos, kāds ar Twitter segvārdu “Konservativie” (acīmredzot, Jaunās konservatīvās partijas vārdā) iesmēja, ka visi nošāvuši “atkal garām” un “Jurim Jurašam slimības lapa slēgta jau 15.oktobrī”, tātad deputāts uz ielas atradies vesels kā rutks:

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Godza
Godza

Brāļi banāni, otrā daļa.

Inesis Voiks
Inesis Voiks

Kāda tieslietu ministrija. Tas tak i pie vērmanīśa. Tur tak ir sabiedriskā tolete. Es ar tur citreiz eju pačurāt. Pakakāt neeju, jo tur jau nau tā vāka podam, negribas sēdēt uz tiem aukstajiem metāliem