Saeimas deputāti no JKP Jurašs un Butāns pašizolējušies un veikuši Covid-19 testu

Juris Jurašs

Saeimas Juridiskās komisijas deputāti no Jaunās konservatīvās partijas (JKP) ir pašizolācijā saistībā ar Covid-19 konstatēšanu kādam komisijas darbiniekam.

Partiju komisijā pārstāv komisijas priekšsēdētājs Juris Jurašs (JKP) (attēlā) un deputāts Jānis Butāns (JKP).

JKP komisijā esošie deputāti ir nodevuši Covid-19 testus. Pēdējo reizi kontaktēšanās ar darbinieku notikusi pagājušās nedēļas vidū, norāda partijā.

Jurašs pavēstījis, ka ir pašizolējies un turpina darbu no savas dzīvesvietas attālināti. Pēc testu rezultātiem varēs spriest par to, vai nepieciešams veikt korekcijas turpmākajos darba organizācijas plānos Juridiskajā komisijā, skaidroja komisijas vadītājs.

Portāla Puaro.lv ir sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Foto: Saeima.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Skolnieciņš no svētbirzs
Skolnieciņš no svētbirzs

Nesvinēsim Halovīnu! Labāk paliksim mājās kopā ar saviem mīļajiem. Neblandīsimies, neķēmosimies un neubagosim saldumus. Labāk iedegsim zaļu svecīti uz palodzes un lūgsim Dabas Mātes aizsardzību! Lai Dabas Māte mūs sargā no ļaunuma! Valkāsim senlatvju spēka zīmes un pīlādžogu krelles, lai neviens mošķis mums netiek klāt. Būsim apzinīgi un ievērosim visus kovid-19 pandēmijas ierobežojumus. Sargāsim savu un savu līdzcilvēku veselību. Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi mūs sargā! Lai Latvju Dievi stāv mums klāt!
Svētīgi, Skolnieciņš no svētbirzs [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
#Halovīns #DabasMāte #LatvjuDievi #LatvjuDievuSvētība #ZemesSpēks #saticība #veselība