Saeimas deputāta un Rīgas mēra kandidāta Mārtiņa Bondara sieva reklamē gludekli

Ieva Bondare

Laikam jau kandidēšana uz Rīgas mēra krēslu ir patukšojusi Bondaru ģimenes maciņu un  ir jāsāk domāt kā piepelnīties. Šeit varat novērtēt Ievas Bondares pirmo mēģinājumu sacerēt slavas dziesmu gludeklim, kas publicēta viņas Facebook lapā. Cik var saprast, nākotnē tādi gaidāmi vēl.

“Man ir piedāvāts izmēģināt dažādas lietas, bet no lielākās daļas esmu atteikusies. Ja tas nav mans, tad nav mans un nemaz nemēģinu …. un pat nemēģinu sevi pierunāt! Šoreiz sanāca trāpīt 10niekā, jo tika piedāvāts izmēģināt jauno Philips Perfect Care Elite Silence gludekli! Gludeklis man ir sabiedrotais, jo katru rītu es gludinu Mārtiņa kreklu.

Apsolu, ka nebūs daudz slavinājumi. Viens ieraksts tagad – par dizainu, visam iespējām, kuras rakstītas aprakstā un sajūsma par jaunu gludekli…..otrs – būs pēc kāda laika par to kā man veicās, vai ir tik izcils kā ražotājs mums ir solījis un vai es neesmu paņēmusi atpakaļ veco gludekli… Atzīšos – es tā ļoti ātri neuzticos visam jaunajam, it īpaši elektronikā!?Paldies Philips, ka nenobijies sadarboties ar tik prasīgu izmēģinātāju!? “

Tālāk seko gludekļa lietošanas instrukcija.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: Facebook

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
mitjka
mitjka

ja nemaldos tad bondars klaiņo jau no atgriešnas no asv studijam , kas pirmais atnaks tam piederēšu :) neesmu ziņkārīgs ,bet tomēr intresanti,kādi tad ir patiesie ienākuma avoti zēnam ,kas tik smagi studējsi ārzemēs:) p.s. latvijas mentalitātes klasika ,ja es perfekti zinu angļu valodu ,tad es esmu gudrs:)

Jasse
Jasse

Fuj, kājas netīras Bondarenei! Labās kājas papēdis vispār! Taču nomazgāties vajag, pirms lien reklāmā!

Jumis
Jumis

Bondare nav māksliniece. Nav tēlniece. Naudu vajag. Reklāme gludekli, arī Bondaru. Pretekle

LMA ABSOLVENTS
LMA ABSOLVENTS

Gleznojumi nav baudaami, tak visi draugi prieciigi spiezj like pogu instagram, ja esi deputata sieva, tad jau talantu nevajag. Taa teikt, karalja jaunais teerps. Skumji un stulbi, bet nekas jau nemainiisies.

Mja
Mja

Kur nu vēl bezgaumīgāk…