Saeimas 28.maija pusnakts sēde bildēs: kuriem deputātiem ir jāpateicas par piepešo brīvdienu?

Saeimas deputāti svētdien īsi pirms pusnakts sapulcējās ārkārtas sēdē, lai nolemtu pirmdienu, 29.maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām, kā jau vēstījām.

Deputātu vidū valdīja apbrīnojama vienprātība, par ko liecina balsošanas protokols:

Foto: Filckr/saeima.lv

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
krams
krams

Kāpēc uz jantara tizlajām krūtīm nav uzraksta par Abreni?

ērce
ērce

Deputātiem jārīkojas ar prātu, nevis ar emocijām.

Ome
Ome

Cik pretīgi uz to skatīties.
Ievēlēs prezi un ies vasaras brīvdienās.

Maija
Maija

Deputātiņiem šīs dienas 29.05 atalgojumu, kas ir no 200- 500 eiro dienā ieturēt no algas un ieskaitīt veselības budžetā, kur cilvēki mirst, jo nav medikamentu un t.t.. Biežāk Saeimas deputātus pirms balsojuma būtu lietderīgi pārbaudīt uz alkaholu un narkotikām, šitie neizskatās pie pilna prāta. Kāds zaudējums budžetam, cik miljoni???

derdz
derdz

un šī brīvdiena 29 maijs būs katru gadu, bet labāk būtu darījuši, lai Latvijas valsts ārējais parāds neaugtu, bet samazinātos un uz nulli, t.sk. atmestu atkarību no tirgus biržas, elektrība, un citām atkarībām

ebio
ebio

Jāpateicas???
Kā kungiem, kas plebejiem piešķīruši maizes kumosu?
Kad iet runa par papildu valsts svētku dienas atzīšanu, vienmēr sāk skaitīt, cik miljonus zaudējuma tas nodarīs tautsaimniecībai, un tagad pēkšņi tam vairs nav nozīmes? Tad nevajag melot arī citreiz

Sti
Sti

Tās apgarotās id… sejas.

Fans
Fans

Šodien Glorijai dzimumdiena. Apsveicu! 😉