Saeimā gandrīz sakaujas Gobzems un Riekstiņš VIDEO

Saeimas deputāts Ēriks Pucens (R) vietnē “TikTok” publicējis video, kurā iemūžinājis asu vārdu apmaiņu starp deputātiem Aldi Gobzemu (KuK) un Sandi Riekstiņu (K).

Video dzirdams, kā A. Gobzems nosauc kolēģi par pide**su, un Riekstiņš, uz to atbild: “Par šito tu pa muti dabūsi!”, pieceļas un ātriem soļiem dodas pie Gobzema, kur pārmij dažus vārdus ar viņu un dodas atpakaļ uz savu vietu.

Jāpiebilst, ka šī nebūt nav pirmā reize, kad Gobzems teju teju izsprūk no Riekstiņa dūres. Arī 2020. gada 6. martā Saeimas sēdes pārtraukumā starp deputātiem Sandi Riekstiņu un Aldi Gobzemu gandrīz izcēlās kautiņš. Kā toreiz apgalvoja vairākas opozīcijas deputātes, kašķi aizsācis Riekstiņš, vicinot rokas Gobzemam gar seju. Pēc tam apmēram minūti Riekstiņš un Gobzems pavadījuši pie Saeimas zāles izejas durvīm ļoti tuvu viens otram, visu priekšā mutiski kārtojot savstarpējās attiecības. Attiecību skaidrošana turpinājās, arī izejot no sēžu zāles. Gobzems mudināja Riekstiņu “aiziet grāmatas palasīt”, kā arī nevicināt rokas viņa priekšā. Toreiz strīdniekus izšķīra Saeimas apsardze.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Remi
Remi

Runātāji ne darītāji. Varēja jau izkauties.

Jānis
Jānis

Latvijā jauns āžu bars. Ja Levits šo āžu bāru nepalaidīs vaļā ,tad pats kļūs par galveno āzi vadoni.

Dfggh
Dfggh

Mnja…
Un šādi “intelektuālie giganti” lemj kā mums dzīvot…
Pretīgi

Valmieras puikas
Valmieras puikas

Glavkonservs padumjš, partijas biedrs tāds pats

333
333

Laipni lūgti Ukrainaa. Tur kaujas katraa sedee

a@a.lv

TikToks no Saeimas dalībnieka? Jēziņ ko mēs esam savēlējuši…

slimais duraks
slimais duraks

Riekstiņ, labā pauļutam pa muti vaidzētu iedot. Lai paārstējas kādus divus mēnešus latvijas slimnīcā un pēc tam zāles papērk aptieku kartrlī. Un kariņam arī varētu kādu zobu izsist, lai neņirdz visu laiku

bondars
bondars

Es varu viņus abus izrubīt, tikai negribu