Sabiedrību sajūsmina politiķes Lindas Liepiņas dziedāšana Šlesera partijas kongresā

Linda Liepiņa

14. augustā kādreizējā Saeimas deputāte Linda Liepiņa Aināra Šlesera partijas “Latvija pirmajā vietā” kongresā sniedza muzikālu priekšnesumu. Uz bijušās deputātes priekšnesumu reaģēja arī sociālo tīklu lietotāji. 

Vakar, 14. augustā, notika Aināra Šlesera partijas “Latvija pirmajā vietā” dibināšanas kongress.

Šlesers ar domubiedriem izstrādāja redzējumu, kā valsti izvest no cilvēciskās, politiskās un ekonomiskās krīzes. Viņš apgalvo, ka esot savācis izcilu komandu, kas esot gatava ieviest Latvijā kardinālas pārmaiņas.

Šlesers uzskata, ka pašlaik notiek tīša sabiedrības šķelšana, uzskatu radikalizācija, un tiekot bezjēdzīgi šķiesti resursi vāji pamatotām attīstības idejām.

Viena no kongresa dalībniecēm bija arī kādreizējā Saeimas deputāte Linda Liepiņa, kura kongresa laikā tika izvirzīta Saeimas priekšsēdētājas amatam.

Liepiņa sniedza muzikālu priekšnesumu, nodziedot dziesminieka, grupas “Akcents” dalībnieka un žurnāla “Rīgas Laiks” redaktora Valda Ābola dziesmu “Es esmu brīvs”.

Uz Liepiņas priekšnesumu vienaldzīgi nepalika arī sociālo tīklu lietotāji, paužot gan sajūsmu, gan nopēlumu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar