SAB atļauju darbam ar valsts noslēpumu piešķir visiem Saeimas deputātiem

Attēlā: 14.Saeimas frakcija "Stabilitātei!"

Speciālā atļauja darbam ar valsts noslēpumu ir piešķirta visiem Saeimas deputātiem, par kuriem bijuši iesniegti pieprasījumi, informējis Satversmes aizsardzības birojs (SAB).

Patlaban SAB izskatīšanā neesot nevienas lietas par deputātu pielaidi darbam ar valsts noslēpumu. Tāpat SAB apliecināja, ka nevienam 14. Saeimas deputātam atļauja nav anulēta, un SAB patlaban nevērtē, vai nepieciešams anulēt atļauju pieejai valsts noslēpumam kādam deputātam.

SAB pērn novembrī atzina, ka saņēmis jaunus pieprasījumus par speciālo atļauju izsniegšanu vairākiem Saeimas deputātiem.

Likumā par valsts noslēpumu norādīts, ka pārbaude veicama trīs mēnešu laikā. Ja objektīvu iemeslu dēļ termiņu nav iespējams ievērot, to var pagarināt vēl par trim mēnešiem.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
jā?
jā?

Glorijai un Rosļikovam arī? Un Šleseram “skaistums nāk no iekšām” arī???