Rīgas mēra frakcija mainījusi nosaukumu

Staķis

Pēc “Latvijas attīstībai” (LA) deputātu izstāšanās Rīgas domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa pārstāvētā frakcija mainījusi tās nosaukumu uz “Par!”/”Progresīvie” (PP).

Iepriekš nosaukumā bija arī vārds “Attīstībai” kā atsauce uz LA pārstāvjiem. Rīgas domes vēlēšanās “Attīstībai/Par!” un “Progresīvie” kandidēja kopīgā sarakstā.

Kā informēja PP pārstāve Ērika Šmeļkova, frakcijas priekšsēdētājs Mārtiņš Kossovičs esot “apņēmības pilns” un akcentē, ka jaunajā frakcijā kopā apvienojušies 15 aktīvi dažādu jomu profesionāļi.

“Partijas “Progresīvie” pārstāvjiem ir izveidojusies konstruktīva sadarbība ar “Kustības “Par!”” (“Par!”) deputātiem. Savstarpējā uzticēšanās, atvērtība diskusijām un izaicinājumiem jo īpaši svarīga, veidojot nākamā gada galvaspilsētas budžetu,” pauž Kossovičs.

Politiķis uzsver, ka turpmāko četru gadu laikā Rīgā ir garš veicamo darbu saraksts, ko frakcija vēlas īstenot pilsētas mēra Staķa vadībā. “Kā lielākā domes frakcija strādāsim, lai Rīga kļūtu par sociāli atbildīgu, cilvēkiem un videi draudzīgu pilsētu,” sola Kossovičs.

PP frakcijas priekšsēdētāja vietnieki būs Antoņina Ņenaševa no “Progresīvajiem” un Ivars Drulle no “Par!”.

Šmeļkova atgādina, ka decembra sākumā frakciju “”Attīstībai”/”Par!” / “Progresīvie”” atstāja LA biedri, izveidojot savu atsevišķu frakciju.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Nauda nav melna
Nauda nav melna

Tik brīnîškīgi – ar Jaunupa “kabatas naudu” piepildām partijas kasi un “godīgi“strādājam “ tālāk.