Rīgas mēra amata kandidāts Jurašs sava komforta vārdā izbraukā Baltezera zālājus

Pašreizējais Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētājs Juris Jurašs, ko Jaunā konservatīvā partija izvirzījusi par Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidātu, bez mazākā respekta izturas pret kaimiņu pašvaldības – Garkalnes iedzīvotāju interesēm un pastāvošajiem noteikumiem, privāto automašīnu savu ērtību vārdā pie Baltezera peldvietas novietojot neatļautā vietā, uz sveša zālāja.

„Godātie kaimiņi un ne tikai, kuri apmeklē Baltezera publisko peldētavu, Lūdzu, atstājiet automašīnas, kur pēc likuma ir atļauts to darīt. Neizbraukājiet zaļo zonu. Baltezera ielas sākumā ir bezmaksas autostāvvieta, kur novietot auto un uz peldvietu var doties kājām. Goda vārds, sāk apnikt vienatnē kopt šo skaisto vietu.

Varbūt vajadzētu novērtēt un cienīt kāda cita cilvēka darbu un priecāties, ka nebija jāstrādā pašam? Vai arī iesakiet variantus, ka atrisināt šo problēmu – sakopta vide vai arī neviens neko nedara un visi kорā vienkārši ar mašīnām izbraukājam zālienu, lai nav jāpielieto darbs?!” – šāds ieraksts atrodams Facebook.

Taču, kā redzams, ir cilvēki, kuri uzskata, ka viņu komforts ir svarīgāks gan par noteikumu prasībām, gan par citu ieguldīto darbu. Izrādās, ka viens no šiem cilvēkiem ir arī Juris Jurašs, kurš ir pieteicies „sakārtot” visu galvaspilsētu, taču pats bez kādiem kompleksiem izbraukā kaimiņu pašvaldības zālājus

Attēlā redzamā automašīna Subaru Legacy Outback ar valsts reģistrācijas numuru HX-77, kuras aizmugurējo uzrakstu rotā uzraksts „Jaunā konservatīvā partija” un kura noparkota zālājā, lai tās īpašniekam nevajadzētu kājām noiet dažus desmitus lieku metru, saskaņā ar Pietiek informāciju pieder nevienam citam kā Jurašam.

Pagaidām nav izdevies no deputāta saņemt skaidrojumu – vai kļūstot par Rīgas mēru, viņš šādus pašus „tikumus” centīsies ieviest arī galvaspilsētā.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Pietiek

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
noriebies
noriebies

Vai tas skaitās izbraukāšana. Nolādētie fotogrāfi !

Kājiņa
Kājiņa

Nekādu šaubu- īsts zaļais, pavisam īsts. Droši vien neatliekami devās putniņus vērot, pārbaudīt to labsajūtu Citādi jau nevar, jo partijā vi jau ar putniņiem galviņā

Vilks
Vilks

Bilde ir.Tikai kurš no likumsargiem uzdrodināsies uzlikt sodu?Tas,ka tas tips kaut ko sapratīs un paliks par cilvēku ir neiespējami.

murds
murds

vai kādam ir vēl ilūzijas par to breksi?