“Rīgā pirmais būšu es baltā t kreklā” – Gobzems iesniedz «Katram un katrai» sarakstu vēlēšanām un paziņo līderus

Politiskā partijas “Katram un katrai” saraksta līderi 1. oktobrī gaidāmajās 14. Saeimas vēlēšanās būs pašreizējie parlamenta deputāti Aldis Gobzems un Karina Sprūde, Daugavpils domes deputāts Igors Prelatovs, kā arī uzņēmējs Agris Freifalts un AS “Gaso” gāzes apgādes drošības departamenta vadītājs Raimonds Lazdiņš, informēja partijā, kas trešdien, 27. jūlijā, elektroniski Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegusi savu kandidātu sarakstu.

Partijas līderis, Saeimas deputāts Aldis Gobzems vēlēšanās startēs ar pirmo numuru Rīgas vēlēšanu apgabalā. Rīgā sarakstu papildinās arī partijas valdes loceklis, uzņēmējs Jānis Ronis un kādreizējais valsts AS “Latvijas dzelzceļš” valdes loceklis un viceprezidents Aivars Strakšas.

Vidzemē ar pirmo numuru startēs partijas valdes locekle, Saeimas deputāte Karina Sprūde. Sarakstu papildinās arī kādreizējais galvaspilsētas mērs, Rīgas brīvostas priekšsēdētājs Andris Ārgalis, partijas valdes locekle ar ilggadēju valsts pārvaldes iestāžu vadības pieredzi Solvita Zvidriņa un partijas valdes loceklis Jānis Zalte.

Kurzemes vēlēšanu apgabalā kā līderis startēs partijas valdes loceklis, uzņēmējs Agris Freifalts, bet Zemgalē – AS “Gaso” gāzes apgādes drošības departamenta vadītājs Raimonds Lazdiņš.

Savukārt Latgalē ar pirmo numuru startēs iepriekšējais Daugavpils mērs, pašlaik Daugavpils domes deputāts Igors Prelatovs.

Partija “Katram un katrai” savā vēlēšanu programmā kā galveno mērķi politikā izvirzījusi stipru ģimeni, stipru tautu un stipru valsti. Tālab partija apņēmusies uzlabot apstākļus ģimenēm, piešķirot bērna piedzimšanas pabalstu 5000 eiro apmērā, nosakot ikmēneša pabalstu 100 eiro par katru bērnu, kā arī nodrošinot brīvpusdienas visiem bērniem. Partija vēlas arī samazināt referenduma slieksni līdz 30 000 parakstiem, kā arī noteikt, ka Valsts prezidentu ievēl tauta.

Partija vēlas samazināt PVN līdz 5% pārtikai, medikamentiem, kā arī elektrībai, gāzei un degvielai, atcelt ienākuma nodokli pensijām līdz 1000 eiro mēnesī, nodrošināt bezmaksas sabiedrisko transportu pensionāriem visā Latvijā, kā arī noteikt papildu pensiju indeksāciju par darba stāžu līdz 1997. gadam.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


18
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Gobzems ir zems cilvēciņš ar lieluma māniju smadzenēs.

Ikars
Ikars

Gobzems – lielākais āksts (klauns) kādu man savā mūžā gadījies dzirdēt, lasīt, redzēt.

Ikars
Ikars

Aizmirsu piebilst — Gobzems – puņķēdājs

orākuls 2
orākuls 2

1 politiķis te kā sūdu muša – te pie siles raujas, te lido prom, te atkal pie siles raujas, tad atkal lido prom, tad kopā ar citām sūdu mušām atkal raujas pie siles. Nožēlojami.

Korektors
Korektors

Sprūde bij tā, kurai vīrs itkā uzdāvināja vairāk par 100t naļikā lai šī nopērk Šveicē pulkstenīti? Tā pati, kas Polijā robežsargus baidīja ar savu deputātes statusu, kad šie prasīja kur pulksteni dabūja?

vecā ziņkārība
vecā ziņkārība

Vienīgais,ko gribētos pajautāt skaistajam kandidātam,kas viņam ir pret prievītēm?Varētu par viņu balsot,bet tās prievītes man tik ļoti patīk…Baidos,ka nenotiek tā,ka,ja Aldis vadīs valsti,tad prievītes tiks aizliegtas ar likumu.To gan negribētos piedzīvot.

Vāvere
Vāvere

Gobzems ir liels malacis. Sabijis divās partijās (neoficiāli Jaunajā Laikā, un oficiāli KPV.LV) un nu nodibinājis trešo – savējo partiju. Īsts latvju puika. Taču vēl bišķi pa agru par Aldi balsot, par maz pieredzes! Trīs partijās būt tas tāds labs iesākums. Kad būs piekto partiju dibinājis, tad varēs apsvērt.

nacionālā vienotība
nacionālā vienotība

Katram latvietim vismaz vienreiz mūžā jāiestājas kādā partijā un jāap.š cits latvietis.

normālais
normālais

Tu izklausies pēc krievu cūkas.

krišjānis staļins
krišjānis staļins

Vai latgalē vēl ir kāds latvietis? Vai šitie vienkārši nemācēja meklēt un nebij daudz laika, lai kādu sameklētu?

Vāvere
Vāvere

Un kā ar transpersonām? Ne katrs ir katrs vai katra! Un ja nu dzīve ir nostādījusi akurāt pa vidu. Baigi ekskluzīvā (izslēdzošā) partija. Tas nav civilizēti un ne-eiropeiski – veidot polītiku tikai priekš diviem genderiem. Balsošu par kautko atvērtāku, inkluzīvāku un latviskāku.

Believe in overkill
Believe in overkill

Aha, Armani ar mani… Gabana, Laagerfelds, Zaicevs un citi zilie laikam arii. KATRAM pa KATETRAM!

Ieva
Ieva

Šitam klaunam parādsaistības vairāk ka 150 000 EURO. Ienākumi, kā redzams pēdējā iesniegtajā deklarācijā – nedaudz virs 35 000 EURO. Skaidrs un bezskaidras naudas uzkrājumi šim klaunam nav. Interesanti būtu uzzināt no kādiem līdzekļiem klauns dzīvo un apkārt pa pasauli pusgadu braukā??

Panska Polska
Panska Polska

believe in overkill

a@a.lv

Nez vai Gobzema pēdējo 5 gadu pigori norāda uz spēcīgu un konsekventu raksturu. Te viņš ir par Latviju, tad ir “po* uz Latviju mani te nevienam nevajag es braucu prom” tad atkal ir par Latviju, tad atkal brauc prom.
Viņa komanda tā kā ķer laukumu par to, ar ko īsti strādāt vajadzēs kopā vai dzīvo kaut kādā paralēlā dimensijā?

Believe in overkill
Believe in overkill

Redz, cilveekiem, kuri atkariigi no metamfetamiina vai kokaiina, taa meedz gadiities. Bez tam IQ arii stipri klibo…. Gadaas. ;-)

lustīgi
lustīgi

vai katrs un katra ir uzvārdi vai vārdi, ja reiz ar lielo burtu?

Believe in overkill
Believe in overkill

Drukas kljuuda. Jaabuut – KATLAM un KATLAM. Vai KATRAM pa KATETRAM