Reiz par “nākamo valsts vadītāju” sevi dēvējušais Aldis Gobzems pametis Latviju

Piektdienas vakarā viens no skandalozākajiem un skaļākajiem Saeimas deputātiem, sevi par “nākamo valsts vadītāju” dēvējušais partijas “Katram un katrai” (kādreiz “Likums un kārtībā”) dibinātājs Aldis Gobzems  sociālajos tīklos izdzēsa gandrīz visu izsenis krāto saturu un publicēja tikai šādas rindkopas:

“Dzīve nesastāv tikai no soctīkliem. Patiesībā dzīve vispār nesastāv no tiem. Dzīvojiet! Ar pilnu krūti! Pa īstam! Tagad! Par spīti visam! Mīliet! Sabučojiet! Apkampiet! Samīļojiet! Nolieciet telefonu un dzīvojiet! Noglāstiet savus mīļos tikpat, cik glāstiet skārienjūtīgo! Dzīve ir ārpus soctīkliem! Īstā dzīve ir daudzreiz labāka! Dzīvojiet to!” – viņš raksta “Facebook” .

Dzīve nesastāv tikai no soctīkliem. Patiesībā dzīve vispār nesastāv no tiem. Dzīvojiet! Ar pilnu krūti! Pa īstam! Tagad!…

Posted by Aldis Gobzems on Ceturtdiena, 2022. gada 10. marts

Vēlāk viņš turpina – kopā ar bērniem ir pametis Latviju un, cik noprotams, apmetīsies uz dzīvi ārzemēs.

“Sveiki. Par visu pēc kārtas.

Pirmais. Kamdēļ manos soctīklos pazuda saturs? Ir dzīve pirms kara, kuras vairs nav. Un ir šodiena, cita realitāte. Es nedzīvoju pagātnē. Viss soctīklu pagātnes saturs ir bezjēdzīgs. Tāpēc tika izdzēsts. Ir cita situācija, citāda dzīve. Bildes dažviet nav nomainītas, jo fb neļauj dēļ kārtējā bana. Mani nobanoja, jo nopublicēju policijas man uzliktu sodu. Tik banāli vienkārši. Vakar jau rakstīju, dzīve nesākas un nebeidzas ar soctīkliem.

Otrs. Vai Tev viss kārtībā? Jā. Esmu kompānijā ar tiem, kuri mani mīl. Baigi labā štelle. Iesaku arī citiem. Maza piezīme.

Nesen notika neadekvāts naida uzbrukums manai dzīvesvietai un secīgi tika apdraudēti mani bērni. Tā kā arī Latvijas policija mani vajā, nevis sargā, tad man bija jārīkojas pašam un jāpasargā mani bērni.

Viņi nav Latvijā un neatgriezīsies tuvāko pusgadu. Ja iedzīvosies, paliks ārzemēs pavisam. Ja paliks esošā vara, es tad neredzu saviem bērniem nākotni Latvijā jebkurā gadījumā. Kaut vai izglītības un gaidāmās Latvijas nabadzības dēļ. Ir gudri laicīgi sagatavoties. Atvest atpakaļ vienmēr var paspēt.

Trešais. Esmu saņēmis neadekvātas un galēji rupjas īsziņas no cilvēka, kurš esot NMPD vadošais vai viens no vadošajiem ārstiem, lai gan saņemto rupjību daudzums un neadekvātums liecina par nopietnām garīgas veselības problēmām. Šādas garīgas veselības problēmas novērojams plašā frontē. Cilvēki netiek galā ar sevi, savām fobijām. Tās tiek eksponētas uz citiem. Pēc kāda laika daudziem būs milzīgs kauns par to. Es negribu tajā naida pasaulē piedalīties. Tas nav mans.

Ceturtais. Ir skaidrs, ka Jurašs Ukrainā nodarbojas ar PR un visu ko, tikai ne ar karošanu. Ir skaidrs, ka man joprojām šķiet amorāli lielīties, kā katrs palīdz. Ir amorāli taisīt sev PR, ar ko šobrīd nodarbojas vairums to labdaru. Labdarība nav skaļa pr akcija savu spalvu spodrināšanai.

Piektais. Saeimas vēlēšanās, ja tādas būs, ir tikai divas opcijas, divi scenāriji. Pirmais – uzvar tie, kuri tagad ir pie varas, jo tautai ir zelta zivtiņas atmiņa un pietiek ar pabļaustīšanos par karu vai selfijs uz karoga fona. Un otrs – uzvar opozīcija, ja tā prot nolikt visu ego un savstarpējus apvainojumus, uzmetienus malā un apvienojas, izvirzot vienu kopīgu līderi.

Ja tas nenotiek, uzvar tie, kuri zaga pēdējos 20 gadus un pēdējos divus jo īpaši un opozīcija kā tāda Latvijā beidz eksistēt.

Tad paliek tikai menedžerīši no Vilmingtonas ar dubultpilsonību, kuru uzdevums ir valsti nolaist pa burbuli.

Sestais. Manā organizācijā ir izdevies nepieļaut šķelšanos, taču tajā arī ir cilvēki, kuri gatavi mani uzmest. Es šos cilvēkus zinu, bet pagaidām ļauju performēt. Mans uzdevums būs visu nolikt savās vietās, kad būs jānoliek.

Septītais. Pēc idejas Latvijā visam vajadzēja uzplaukt, jo pēdējais šķērslis Latvijas uzplaukumam ir novērsts –

es neatrodos valstī šobrīd, esmu izslēgts no Saeimas, neparazitēju uz nodokļu maksātāju rēķina, dzīvei vajadzēja iet uz augšu. Bet izskatās, ka uz augšu tā neiet.

Es piedalīšos vēlēšanās un būšu valstī, ja izrādīsies, ka mana prombūtne patiesībā valsti padara arvien nabadzīgāku un bezcerīgāku. Šobrīd vienkārši, kā gudrs cilvēks, es aizvedu bērnus no valsts, kur pret mani tiek veikti reāli naida neadekvāti uzbrukumi. Iekārtošu skolā un atgriezīšos.

Astotais. Es varu rekomendēt ļoti labu auklīti bērniem, ja nu kādam tas ir aktuāli Latvijā. Atdošu tikai labi situētai un kārtīgai ģimenei. Tāpat principā varu piedāvāt izīrēt vai pārdot savu Baltezera māju. Tā ir ideāla vieta dzīvošanai. Man dzīvot ir kur, bet tā kā šajā vietā ir noticis naida uzbrukums pēc pazīmes – Gobzems – tad mani bērni tur vairs nedzīvos, es nevaru atļauties, ka kāds Fūrmanis kārtējā prāta aptumsumā vai kaut vai varas algots kretīns uztaisa psihotraumu manām atvasēm. Vismaz, kamēr nebeigsies psihopātija Latvijā, tikmēr gudri ir nepiedalīties tajā psiho vājprātā.

Un nobeidzot. Vai es ticu, ka Latvijas sabiedrību var apvienot? Es šaubos. Bet mēģināšu vēl pašu beidzamo reizi.

Post Scriptum. Būt valstsvīram nenozīmē kādu izklaidēt un baidīties būt pašam.

Ja Jums mani nevajag tādu, kāds esmu, Jums ir Kariņš, Levits, Pabriks un Rinkēvičs, Pavļuts vai Bordāns. Izvēlaties un beidziet gaidīt, kurš Jums apsolīs vairāk vai kurš izteiksmīgāk nofotografēsies uz karoga fona.”

Sveiki. Par visu pēc kārtas. Pirmais. Kamdēļ manos soctīklos pazuda saturs? Ir dzīve pirms kara, kuras vairs nav. Un ir…

Posted by Aldis Gobzems on Piektdiena, 2022. gada 11. marts

Kārtējo reizi “uzmesti” gan tie, kuri ticēja Gobzema solītai “labākai nākotnei”, gan tie, kuri viņu ievēlēja tautas priekšstāvjos?

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


20
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Lupata
Lupata

Nu baigais zaudeejums,viens tizlenis aizkugoja labaaku sili pamekleet.Lai krataas uz elli!

Elita
Elita

Jāraksta nevis PLĀNĀ galdiņa, bet PLĀNGALDIŅA URBĒJS!

Gača
Gača

Moš aizbrauca pie Hūtes uz Vāciju, jo ukraiņi nāk un nekad jau nevar zināt?

noriebies
noriebies

Tas slimais neiet pie ārsta, bet vajadzētu ar steigu, jo psihiski slims viņš tiešām.

tik tiešām
tik tiešām

Slims un neārstējās, bail, ka uzinās vēlētāji.

Stienis
Stienis

Un tagad novērsīsimies no paša Gobzema un koncentrējamies uz viņa teikto.
1) valsti vada pilnīgi nemākulīgs (un tikpat zaglīgs) grupējums = fakts;
2) kovīda ietekmi un vakcīnu iedarbību atbildīgās (tostarp veselības nozares) amatpersonas pārspīlē neaptveramos apmēros = fakts;
3) policija jau sen nesargā tautu, tā allaž nostāsies varas pusē vai līdz neprātam akli kalpos burtam = fakts;
4) mums (latviešiem) derētu mazliet atslābt ar apkārtējo apsaukāšanu ikreiz, kad viņu viedoklis atšķiras = fakts;
5) vēlēšanas ir bezjēdzīgs pasākums saknē – tās mūs sašķeļ vienkārši perfekti = fakts;
6) par aizbraukšanu ir domājuši un domā daudzi = fakts.
Jauku dienu!

esunes
esunes

Ok. Liekam tad tos faktus galdā un skatamies?
Šitādas sentences sacerēt var jau 2. klasē. Skaļas, bet bezjēdzīgas.
Savukārt jēdzīgi priekšlikumi sagatavojami ilgi un cītīgi strādājot, ne urbjot plānu galdiņu.

antons
antons

ko es atceros no vidusskolas- visstas iet uz komunismu

korekcija
korekcija

Latvija ir pametusi šito jampampiņu.

Dīvaini
Dīvaini

Naida uzbrukums? Par politisko orientāciju tā kā būtu skaidrs. Varbūt mainījis arī seksuālo orientāciju? Tās štātes jau mainīja apbrīnojami bieži…

Krievnacists
Krievnacists

Un tagad šis tur, ārzemēs sūdus vārīs?

krievu nīdējs
krievu nīdējs

Ja viņš arī ir krievnacists, tad noteikti.

Uzvārds
Uzvārds

Māja Baltezerā, privātā auklīte un pa pus gadam ārzemēs nestrādājot, bērni ārzemju skolās un tad izrādās ka ši valsts ejot pa burbulit. Saprastu ka kāds nabadziņš to raudātu, bet te biezais kurš vienkārši nobijās un pamuka pie pat mazākiem draudiem no austrumiem. Nav cita vārda kā mī…s

vārds
vārds

Diez vai austrumu draudu dēļ bēga. Varbūt baidās, ka atklāsies , ar ko draudzējās? Draugi, visticamāk, ir no austrumiem.

Lupata
Lupata

Laikam viss bija sarunaats,ka saveejie no autrumiem naaks.A viss pajuka un atlika mukt.

Artemons
Artemons

Zagļi ir jāķer, bet idiotus par valsts vaditšjiem arī nevajag.

dr. Apinis
dr. Apinis

Tudiš- pīp !

Vāvere
Vāvere

Savā ziņā Gobzems ir godavīrs. Kaimiņš varētu ņemt Gobzemu par piemēru. Nu ja nesanāk un nesanāk ilgstoši – ņem un paej malā, nevis ālējies tālāk tikai ālēšanās dēļ. Paldies Aldim par to, ka uz kādu laiku viņš ietaupīs mūsu laiku un pūles komentēt un tērēt laiku viņa rīkotajiem jandāliņiem.

Es un es
Es un es

Nu tad beidzot.
Sēkliņas kabatās vajadzēja sabērt. Tad varētu būt noderīgs

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Bai bai. Lai veicas. Ka zi? Varbūt vēl būsi mums noderīgs. Varbūt pats vēl vēlēsies mums pakalpot. Ka zi