RD Satiksmes departamenta 7 miljonu izpļekarēšanas izmeklēšana beigusies bez rezultāta – amatpersonas atjaunos amatā

Rīgas dome

Pret Rīgas domes Satiksmes departamenta amatpersonām – direktora pienākumu izpildītāju Jāni Vaivodu un Satiksmes infrastruktūras pārvaldes priekšnieku Andreju Urtānu – sāktā disciplinārlieta beigusies bez rezultāta, un amatpersonas atjaunos amatā, šodien preses konferencē informēja Rīgas pilsētas izpilddirektors Jānis Lange.

Disciplinārlietas izmeklēšanas komisija informējusi, ka divos iespējamos pārkāpumos nevar pieņemt lēmumu par disciplinārsoda piemērošanu, jo nepieciešama papildus lietas apstākļu izvērtēšana, kas nav šīs komisijas kompetencē.

Savukārt vienā no konstatētajiem pārkāpumiem – par iesēdumu izlīdzināšanu – komisija uzskata, ka departaments veic pietiekamu uzskaiti un ieklātā materiāla daudzumu spēj fiksēt.

Ņemot vērā iepriekš minēto, Lange pieņēmis lēmumu par Vaivoda un Urtāna atjaunošanu amatā no rītdienas, 18.jūlija.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
storch
storch

Kaapeec vaarda ZAGSHANA vietaa tiek lietots diivains termins IZPLJEKAREESHANA? Tas, ka tai domee seed zaglji, sen skaidrs. Zagshana sodaama. Tad nu laikam pashi sev izdomaajushi nosaukumu – PLJERKARNIEKI…Tas jau nekas, pljekareet driikst.

Makaka
Makaka

Mani var nošaut ar skābu banānu, bet es neticu, ka tik iebetonējema, ieasfaltējama un citādi apberama nauda netika ie un ap.