“Progresīvie” publicē dīvainu video krievu valodā ar Staķi un Pinto

Sociālo tīklu lietotāji ir neizpratnē par vietnē TikTok partijas “Progresīvie” video, kurā krievu valodā tiek apgalvots, ka tajā redzamie Mārtiņš Staķis un Elīna Pinto ir mamma un tētis.

Nav skaidrs gan, kam tieši viņi ir mamma un tētis – vai viņiem ir kopīgs bērns, vai šis vēstījums jāsaprot pārnestā nozīmē un viņi ir tētis un mamma saviem partijas biedriem? Bet varbūt jūtas kā tētis un mamma saviem vēlētājiem, varbūt visai Latvijai?

Video šeit: https://www.youtube.com/shorts/pHRwFAcJ86A?feature=share

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Vāvere
Vāvere

Nu re, nūja ar dieviem galiem. No otras puses pats Jurģis Liepnieks pievērsa uzmanību un uzrakstīja komentāru. Vai tas nav pī-ār pamatā? Lai tik ļaudis trin mēles.

???
???

Kas tas par murgu?

Čiko
Čiko

Progresīvie vēl ir zaļi amatieri un tur daudz loģikas nav un drīz nebūs.

ērce
ērce

Man šķiet, ka t.s. “Progresīvie” ir drīzāk R e g r e s ī v i e.

Pliekšāns
Pliekšāns

Mārtiņa pamatprofesija ir kaildejotojs, viņš to ir mantojis no mātes.

tatu draudzība
tatu draudzība

Cik saprotms, tad PRO gadījuma seksa kļūdas augļi runās tikai krieviski. Pnto bērneļi jau latviski nerunā, bet sirds tik plaša, un staķītim jau vienmēr ir kaut kas pa rokai noderīgs kustību ievirzīānai