Prezidents Vējonis jūtas aizvien labāk

Prezidents Vējonis

Valsts prezidents Vējonis turpina ārstēties kardioķirurģijas nodaļā un ar katru dienu jūtas labāk, teikts Valsts prezidenta mājaslapā.

Valsts pirmā persona turpina uzsākto fizioterapiju un ārstu nozīmēto medikamentu kursu, liecina publicētā informācija.

Jau vēstījām, ka Valsts prezidentam Raimondam Vējonim veikta sirds operācija, jo sepses infekcija bija bojājusi sirds vārstuli, kas nomainīts ar protēzi. Prezidents atrodas nepārtrauktā ārstu uzraudzībā.

No 20.janvāra prezidenta pilnvaras uz slimības laiku uzticētas Saeimas spīkerei Inārai Mūrniecei (NA), lai prezidents Vējonis visus spēkus un uzmanību varētu veltīt atveseļošanās procesam.

Valsts prezidents Vējonis iepriekš vērsās pie Latvijas ļaudīm ar video uzrunu, kas bija pirmā prezidenta pirmā publiskā uzstāšanās slimības laikā. Prezidents informēja, ka arī slimības laikā seko norisēm valstī, jūtas gandarīts, ka jaunās valdības veidošanas process iegājis finiša taisnē un arī būdams slimnīcā pakāpeniski atsāks pildīt savus pienākumus.

Tāpat arī pateicību par atbalstu Latvijas iedzīvotājiem pauda Vējoņa kundze Iveta intervijā LTV raidījumam “Rīta Panorāma”.

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar