Prasme zaudēt, nezaudējot pašcieņu: Hilarijas Klintones runa pēc Trampa uzvaras VIDEO

Pēc Trampa uzvaras ASV prezidenta vēlēšanās Hilarija Klintone uzrunāja savus vēlētājus. Demokrātu partijas kandidāte Ņujorkā teica runu, kurā atzina sava oponenta uzvaru un pateicās visiem, kas pēdējos divos gados strādājuši viņas kampaņas labā.

“Paldies, paldies visiem. Paldies, mani draugi,” sacīja Hilarija Klintone. Sanākušie atsaucās ar vētrainu aplausu vētru. “Es jūs visus mīlu. Pagājušajā naktī es apsveicu Donaldu Trampu un piedāvāju viņam strādāt kopā mūsu valsts labā.

Man žēl, ka neuzvarējām šajās vēlēšanās. Taču es lepojos ar šo kampaņu, kuru izveidojām kopā. Es zinu, cik vīlušies jūs esat, jo es jūtos tāpat. Tas ir sāpīgi, un šīs sāpes mēs jutīsim vēl ilgi. Taču mūsu kampaņa nav saistīta ar vienu cilvēku vai vienām vēlēšanām. Tā bija saistīta ar visu mūsu valsti.”

Klintone sacīja, ka ir svarīgi cienīt mierīgu varas nodošanu un aizstāvēt ASV tiesības un vērtības. Pēc viņas teiktā, ASV ir pietiekami liela visiem cilvēkiem.

Viņa tāpat arī pateicās pašreizējam ASV prezidentam Barakam Obama, kuram valsts ir daudz parādā par viņa pūlēm, ko viņš darījis ASV labā.

Klintone pateicās arī visiem savas kampaņas dalībniekiem un brīvprātīgajiem, kas palīdzēja viņai cīņā par  Amerikas prezidentes amatu.

“Mums ir jāatzīst vēlēšanu rezultāti,” teica Klintone. “Tramps būs mūsu prezidents. Mums ir jādod viņam iespēja vadīt valsti.”

“Es ceru, ka viņš būs veiksmīgs prezidents visiem amerikāņiem,” valdīdama asaras, sacīja demokrātu kandidāte.

“Mēs redzam, ka mūsu valsts ir sašķelta vēl dziļāk nekā mēs to domājām,” secināja politiķe. “Donalds Tramps būs mūsu prezidents. Mums ir pienākums būt pret viņu atvērtiem un dot iespēju vadīt.”

“Nezaudēsim cerību. Es jūtos ļoti pagodināta, ka man bija iespēja jūs pārstāvēt. Lai Dievs svētī jūs un Ameriku!”

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar