Plešs ievēlēts par “Latvijas attīstībai” ģenerālsekretāru

Artūrs Toms Plešs

Iepriekšējās valdības vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs, 13.Saeimas deputāts Artūrs Toms Plešs (LA) trešdien partijas “Latvijas attīstībai” (LA) valdes sēdē ievēlēts par politiskā spēka ģenerālsekretāru, informē LA komunikācijas speciālists Kristiāns Vasiļevskis.

Plešs uzskata, ka LA aizvien ir nozīmīga loma valsts un pašvaldību politikā. Kā savus galvenos uzdevumus viņš redzot partijas ievēlēto pašvaldības deputātu atbalstu, esošo un jauno reģionālo nodaļu lielāku iesaisti partijas lēmumu pieņemšanas procesos, partijas restarta stratēģijas ieviešanu un sagatavošanos startam un panākumiem Eiropas Parlamenta un pašvaldību vēlēšanās.

Plešs norāda, ka, būdams LA līdzdibinātājs, ar kolēģiem ir izgājis cauri dažādiem posmiem partijas attīstībā. Viņš ieguvis bakalaura grādu Rīgas Tehniskajā universitātē transportbūvē un maģistra grādu pilsētu un reģionu inženierekonomikā. Pirms ievēlēšanas Saeimā Plešs bijis Bauskas novada domes deputāts.

LA līdzpriekšsēdētājs Juris Pūce uzskata, ka Pleša profesionālā pieredze partijai būs ļoti svarīga šajā posmā, kad tā īpašu uzmanību veltīs biedru iesaistei un piesaistei reģionālās nodaļās, daudz strādās pie pašvaldību deputātu kapacitāšu stiprināšanas, kā arī pieteiks jaunas idejas valsts attīstībai.

Plešs LA ģenerālsekretāra amatā nomaina Jeļenu Jesajanu, kura paliek LA komandā.

Kā ziņots, startējot vienā vēlēšanu sarakstā ar politisko kustību “Par!”, LA neiekļuva 14.Saeimā, lai gan iepriekš kopīgais saraksts bija ievēlēts parlamentā un strādāja koalīcijā. Pēc neveiksmes Saeimas vēlēšanās partiju ceļi pašķīrās.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
kalašnikovs
kalašnikovs

Под брежнева косиш?

Apinis
Apinis

Nāc pie manis Pļešiņ, pažēlošu, un mīlēšu kā mazdēliņu.

pareizais
pareizais

Nu pleška tu tagad gandrīz kā brežnevs!

RPal.
RPal.

Kas tie tādi “Latvijas attīstībai” un … ko viņi ziemā ēd ?

Pļešs
Pļešs

Ieraudzīju foto, pilnīgi uz vēmienu parāva. A%aetspēļu atbalstītājs. Ue-ē-ē!!! Fuuuu, tomēr izvēmos

Vanga
Vanga

Kas vainas foto? Foto jau nevar redzēt, ka viņš ir 1,50 m

Dirty money
Dirty money

…ka viņAM ir 1,50 m??? :D

latviešu porcelāna šķīvis
latviešu porcelāna šķīvis

Brīnums, ka nav pauļuta sieva aiz kuras brunčiem tur Ogres bruņinieki slēpjas

Fricis
Fricis

Diezin cil ilgi šitā jaunizceptā partija dauerēs.

banku komisārs Šlesers
banku komisārs Šlesers

Drīz Putjina Rietumu bankai būs izdjec. Tad arì atìstībai/par būs izdjec

Iegurnis
Iegurnis

Nez kāpēc uz viņu paskatoties uzreiz doma, ka skolā mācījies iespējams viņš ir labi, bet darbā sadarīs tādus *ūdus ko pat nesekmīgais sapratīs ka tā nedrīkst. Kaut ko iezubrīties var jebkurš, bet tādēļ tas cilvēku nepadara par inteliģentu.

sīkais smerdelis pļešs
sīkais smerdelis pļešs

Vai zvērestu pie sirpja un āmura nodeva?

Arvids
Arvids

Kaut kur tas jau bija dzirdēts: ” Jauns armijas virsnieks nolaidis dibenā plaukstošu uzņēmumu”. Un drusku vēlāk nāks – Direktoriņš, rīkotājs… mērkaķis!