Pīlēns uzskata, ka pacēlis politisko kultūru Latvijā augstākā līmenī

“Apvienotajam sarakstam” (AS) ir jāsaliedējas par vērtībām, kas ceļ reģionus, tautsaimniecību, iedzīvotāju labklājību un ģimeni, sestdien Latvijas Reģionu apvienības (LRA) kongresā sacīja AS dibinātājs, un notikušajās Valsts prezidenta vēlēšanās neizvēlētais Uldis Pīlēns.

Pīlēns aicināja atskatīties uz situāciju pirms gada, kad tika runāts par AS dibināšanu, – partiju apvienība nāca un grib pastāvēt par vērtībām, kas ceļ reģionos, uzlabo tautsaimniecību un nodrošina labklājību ik vienam, tajā skaitā, ģimenes vērtībām.

AS veidojošās partijas un biedrība Latvijā ir pacēlusi politisko kultūru augstākā līmenī, ka valstī notiek koncentrēšanos uz rezultātiem nevis uz lozungiem, pauda Pīlēns, uzsverot, ka tikai ar cerību, ticību un rīcību var tikt sasniegts rezultāts.

Kongresa atklāšanā pēc LRA līdera, Saeimas priekšsēdētāja Edvarda Smiltēna aicinājuma pasākumā vai nu runas teica vai arī īpaši tika pieteikti AS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Edgars Tavars, “Liepājas partijas” vadītājs Uldis Sesks, iekšlietu ministrs Māris Kučinskis, veselības ministre Līga Meņģelsone, zemkopības ministrs Didzis Šmits un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks.

LRA ir viena no AS veidojošajām partijām.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Biszāle
Biszāle

Nu mēģināja godīgi spēlējot profesionālu šūleru bandu vinnēt. Tas nevarēja sanākt tīri demokrātijas dēļ, jo vairākumā bija tie kam varu vajadzēja varas dēļ nevis kā līdzekli, lai kaut ko attīstītu. Nozākāja par amatu griboņiem un pierakstīja visu savas samaitātās fantāzijas ietvaros, izsviedīs no spēles un pierakstīs visus savus zaudējumus. Uz to JV un ZZS ir lieli speciālisti tā kā citu neko nemāk.

oi man dieniņ
oi man dieniņ

Kā tad, kā tad. Komunists, izlūks. Karšu speciālsits. Tāds prezidents tiešām vēl nav bijis. Kultūra uz pieci psr sistēma.

Kaka
Kaka

Tev kaut kas nojucis, laikam orientācija un identitāte mainījās.

Izeja vienmēr ir tikai viena
Izeja vienmēr ir tikai viena

Ak, tad nezini, kur ir izeja, Kaka?

Dūda
Dūda

“Tā, ar profesionāļu komandu man par ministru prezidentu kļūt neizdevās un pa šiem 7iem mēnešiem neko jēdzīgu neesam paveikuši.Par LV prezidentu – nesanāca. Velns, ko pasviest? Ā, derēs – pacēlu politisko kultūru Latvijā augstākā līmenī! Jap! Neredzēsiet mani kā zaudētāju “

Evija
Evija

Puisis tā arī neko nav sapratis kā izlidoja — varbūt arī nevajag, lai paliek pie savām prātulām pats ar sevi

politiskais kultūrists
politiskais kultūrists

Pļe, nu va nau smuki?

pek, pek
pek, pek

Es esmu gudrs.